- 9,042
- 10,628
- 113
Ev ilk yarı 6 fark dedik dost yattı malesefNe oynadin costu birazbama
Ev ilk yarı 6 fark dedik dost yattı malesefNe oynadin costu birazbama
Hayret tuttuKayıp bonusu ile 31.5 aldım 1.30 dkda 3 sayı çıkmaz kesin Ekli dosyayı görüntüle 458591
Yürü burdanHayret tuttu
3 per franca sayısı olur muYürü burdan
Olabilir3 per franca sayısı olur mu
23.5 üst franca 40.5 üst per aldımOlabilir
ulan sanki kasa 1k da böle böle neyi oynuyorsun la bassadın ya hepsini 1eBirde 40.5 üst aldım
Nabayım reis bari ev 23 atar dep 18 atar diye birde öyle aldım elde avuçta birşey kalmamasından iyidirulan sanki kasa 1k da böle böle neyi oynuyorsun la bassadın ya hepsini 1e
Kardeş bak ben sana sabah sabah çorba iç diye bakiye verdim ama sen insanca gelip bı selam vermeyi çok gördün.. senin yaptığın yanlış tmm iyi düşün sonra cevap verHer zaman aktif olamıyorum diyorum . 600 sayda mesaj var senin kurallarını nerden bilecem ben . Insan selam vermedi diye ayrımcılık yapılmaz. Sen konunda insanları kazanmalısın. Sana veya başkasına kötü sözüm olmamış. Sen tutuyorsun seni gözüm tutmadı dingonun ahirimi selam ver diyorsun. Senin konuna gelmişim burdayız diye yazmışım daga ne olacak . Seni böyle konuşturan paranın gücüdür emin ol. Dedimya para bugün var yarın yok umrumda da değil.
At sende kendini bı yerden kurtul haaNabayım reis bari ev 23 atar dep 18 atar diye birde öyle aldım elde avuçta birşey kalmamasından iyidir
Slot nasıl geçti abiAt sende kendini bı yerden kurtul haa
Kaybettim yine abi onu konuşuyordukNe diyo bu gene gwcw gece
La söylemeyin buna böyle seyler yapar gercektenAt sende kendini bı yerden kurtul haa
İyi gidiyor devam daha sen yidin mi bakiyeyiSlot nasıl geçti abi