- 3,376
- 5,479
- 113
Yav beni bıktırdı hep mi olumsuz olur bı insanın işiLa söylemeyin buna böyle seyler yapar gercekten
Yav beni bıktırdı hep mi olumsuz olur bı insanın işiLa söylemeyin buna böyle seyler yapar gercekten
Kazandığını zaten konuşmayız kendin yersin saklı gizliKaybettim yine abi onu konuşuyorduk
Bana çorba iç diye bakiye vermedin . Bir konunun içine çekim dakikasını bilene ödül veriyordun orda da dakikasını ben bildim . Daha özel mesajlar duruyor. Şimdi bunun adı çorba parası mi oldu 🤣 sen etkinlik yaptın soru sordum bildim . Sanki dersin karşılıksız verdim. Sonuçta etkinlik yaptın kazandım verdin .Kardeş bak ben sana sabah sabah çorba iç diye bakiye verdim ama sen insanca gelip bı selam vermeyi çok gördün.. senin yaptığın yanlış tmm iyi düşün sonra cevap ver
Hala farklı seylerdesin . Yolun açık olsunBana çorba iç diye bakiye vermedin . Bir konunun içine çekim dakikasını bilene ödül veriyordun orda da dakikasını ben bildim . Daha özel mesajlar duruyor. Şimdi bunun adı çorba parası mi oldu 🤣 sen etkinlik yaptın soru sordum bildim . Sanki dersin karşılıksız verdim. Sonuçta etkinlik yaptın kazandım verdin .
Harbi ama cok umutsuz cok abartiyor her seyi.. her yere her sey de yazilmaz yani bir sınırı vardirYav beni bıktırdı hep mi olumsuz olur bı insanın işi
@Shellac @Daimon @Başkan bu kişiyi konudan tamamen ban atalımBana çorba iç diye bakiye vermedin . Bir konunun içine çekim dakikasını bilene ödül veriyordun orda da dakikasını ben bildim . Daha özel mesajlar duruyor. Şimdi bunun adı çorba parası mi oldu 🤣 sen etkinlik yaptın soru sordum bildim . Sanki dersin karşılıksız verdim. Sonuçta etkinlik yaptın kazandım verdin .
Paranla insanları küçük gorme yukarıdan bakma. Bugün var yarın yok unutma.Hala farklı seylerdesin . Yolun açık olsun
Sebep ne peki söyler misin ?
Lose 2 dk kala 22 idi 2 dkda 2 sayı atamadı 🙂🙂3.per franca sayısı 23.5 aldım
Evet abi bitirdimİyi gidiyor devam daha sen yidin mi bakiyeyi
Bi kazansam anlarsın abi beni bende dağıtırım merak etme. Ama devran dönmüyorKazandığını zaten konuşmayız kendin yersin saklı gizli
Brezilya ligi şike dolu bosver takma cokFranca bitirdi bizi ne adi takımmış. Maç başlamadan -17 handikap açmışlar birdr
Bol şanslar reisGeceden kalan kayıp bonusu ile