- 2,248
- 1,013
- 113
arkadaşlar bir kızla tanıştım bu akşam dışarı çıkıcaz uzun zaman sonra biraz tatik verir misiniz
Kardesim kızla sweet oynaarkadaşlar bir kızla tanıştım bu akşam dışarı çıkıcaz uzun zaman sonra biraz tatik verir misiniz
dostum ilk buluşma ne yapabilirimki en fazla😂Taktik maktik yok çık kim olduğunu göster ona dost..bam bam bam
yapma yaaKardesim kızla sweet oyna
Özgüvenli dur heyecan yapma karsidakinin heyacanini hissederek kendi heyecanini bastır hadi koçum rast gitsinarkadaşlar bir kızla tanıştım bu akşam dışarı çıkıcaz uzun zaman sonra biraz tatik verir misiniz
yapma yaaKardesim kızla sweet oyna
Özgüvenli dur heyecan yapma karsidakinin heyacanini hissederek kendi heyecanini bastır hadi koçum rast gitsin
[/QUeyvallah reis
Sakin ol ve kendin ol çok kasıntı olma 😂 Güzel bir sakin bir yere götürüp kahve içip sohbet edin hepsi bu 😅arkadaşlar bir kızla tanıştım bu akşam dışarı çıkıcaz uzun zaman sonra biraz tatik verir misiniz
bu anımı beklediniz lanÖzgüvenli dur heyecan yapma karsidakinin heyacanini hissederek kendi bastır hadi koçum rast gitsin
öyle düşünüyorum kral bakalımSakin ol ve kendin ol çok kasıntı olma 😂 Güzel bir sakin bir yere götürüp kahve içip sohbet edin hepsi bu 😅
İlk defa mı bir kızla buluşacaksındaha burda elim ayağıma girdi allah bilir akşama napıcaz
şu şekil konuş kanka iyi ki çıktık valla allah razı olsun dearkadaşlar bir kızla tanıştım bu akşam dışarı çıkıcaz uzun zaman sonra biraz tatik verir misiniz
3-5-2 oynayin kardesimarkadaşlar bir kızla tanıştım bu akşam dışarı çıkıcaz uzun zaman sonra biraz tatik verir misiniz
Ben apart kiralıyodumdostum ilk buluşma ne yapabilirimki en fazla😂
hayır kral ben 4 senelik ilişkimi bitirdin 2 sene önce ve bu akşam 2 sene sonra ilk defa bi kızla buluşcamİlk defa mı bir kızla buluşacaksın
yer neresi dostum😂Ben apart kiralıyodum
bizde kiralayımyer neresi dostum😂