- 728
- 254
- 63
Kanka sana neler yapıyorsun diye sorarsa bu seni hiç alakadar etmez de tutuyo denendi
Biz aşk adamiyiz kardes seks 2. PlandaBen apart kiralıyodum
kral kimlik pederin üstüneydi 20 yaşındayımSen kaç kız kaç yaşında profilde ki gibi 65 se tek taktik mezar yeri bakmak
Kanka, direk sor verceksen ver vermiceksen oyalama beni diyearkadaşlar bir kızla tanıştım bu akşam dışarı çıkıcaz uzun zaman sonra biraz tatik verir misiniz
mantıklı denenirKanka sana neler yapıyorsun diye sorarsa bu seni hiç alakadar etmez de tutuyo denendi
oha o kadarda olmaz kral ben sevdimi adam gibi severim öpmeye kıyamamKanka, direk sor verceksen ver vermiceksen oyalama beni diye
doğru diyorsun dostum zaten maks 1 saat otururumÇayını çorbanı iç kalk fazla oturmamaya çalış. İlk buluşma da karşılıklı sıkılmalar başlayabilir ve ikinci kez buluşma istemezler, tam kıvamındayken ayrıl
Bide açıkta kupon bırakma geçen bende çıktım açıkta kupon vardı ona bakmaktan kıza bakamadımmantıklı denenir
Bir tepsi su böreği işi halleder 😂 @Enişte demi enişte 😅arkadaşlar bir kızla tanıştım bu akşam dışarı çıkıcaz uzun zaman sonra biraz tatik verir misiniz
Çok büyütülecek bir şey yok kahve içmeye götür biraz yürüyüş yapın zaten hep o konuşup sen dinleyeceksin 😂 Sorduğu sorulara cevap verdin mi tamam bu işhayır kral ben 4 senelik ilişkimi bitirdin 2 sene önce ve bu akşam 2 sene sonra ilk defa bi kızla buluşcam
Kanka seni üzerler böyleoha o kadarda olmaz kral ben sevdimi adam gibi severim öpmeye kıyamam
reis kupon yapmıyorum zaten çok arada zor tutarım kendimi ama rulet oynamamak içinBide açıkta kupon bırakma geçen bende çıktım açıkta kupon vardı ona bakmaktan kıza bakamadım
kral kızla 15 günden beri konuşuyorum daha öncedende tanıyordum öyle bi kız değil o yüzden tam sevilcek bi kızKanka seni üzerler böyle
Bende de 2. Plan zaten 1 plan kızı düşürüp aparta çekmekBiz aşk adamiyiz kardes seks 2. Planda
Kanka o zaman kıza uğurlu sayılarını sor de ki bak şimdi napcam bas kasayı sayılara kız anında tav nikah masasına gider o ilişkireis kupon yapmıyorum zaten çok arada zor tutarım kendimi ama rulet oynamamak için
hiç sanmıyorum valla dostum😂Kanka o zaman kıza uğurlu sayılarını sor de ki bak şimdi napcam bas kasayı sayılara kız anında tav nikah masasına gider o ilişki