- 2,248
- 1,013
- 113
olsun birader düşüncelerine ihtiyacımız var😂Şurada taktik verenlerin yarısı saptır emin olunuz 😂
olsun birader düşüncelerine ihtiyacımız var😂Şurada taktik verenlerin yarısı saptır emin olunuz 😂
Hep yek düğün geldi aklıma bir anda) bizde gelelim tezahürat yaparız vur vur inlesin kayın peder dinlesinarkadaşlar bir kızla tanıştım bu akşam dışarı çıkıcaz uzun zaman sonra biraz tatik verir misiniz
Düşünceye gerek yok sanırım kız seninle aynı yaşta galiba yaşınız 20 bu yaşta çok ekstrem bir olaya gerek yok götür kahve içir biraz yürüyüş yapıp sohbet edip eve bırak 😂olsun birader düşüncelerine ihtiyacımız var😂
Kanka denemeden bilemezsin 😅hiç sanmıyorum valla dostum😂
Çok gençsin hayırlısı olsun o yaşlarda ilişkiler pek sağlıklı geçmez kendini yıpratmadan takıl iştekral kimlik pederin üstüneydi 20 yaşındayım
öyle zaten kral maks bunu yaparız bugün zatenDüşünceye gerek yok sanırım kız seninle aynı yaşta galiba yaşınız 20 bu yaşta çok ekstrem bir olaya gerek yok götür kahve içir biraz yürüyüş yapıp sohbet edip eve bırak 😂
eyvallah abim benim sağolasın🙏🏻Çok gençsin hayırlısı olsun o yaşlarda ilişkiler pek sağlıklı geçmez kendini yıpratmadan takıl işte
Bu konuyu burada paylaşıp iyi düşünceleriarkadaşlar bir kızla tanıştım bu akşam dışarı çıkıcaz uzun zaman sonra biraz tatik verir misiniz
Dostum taktik vs onlar kişiden kişiye değişebilir de senin bu samimiyetin ve içtenlikle buraya paylaşmış olman güzel birsey . Manevi olarak taktik veremesemde maddiyat olarak bu akşam ki çayınız kahveniz pastanız benden olsun dm den iban gönderarkadaşlar bir kızla tanıştım bu akşam dışarı çıkıcaz uzun zaman sonra biraz tatik verir misiniz
Abim bende ilk kez bulusmaya gidecem ama sülalesini toplayıp gelecekmis kız)))Bu konuyu burada paylaşıp iyi düşünceleri
Dostum taktik vs onlar kişiden kişiye değişebilir de senin bu samimiyetin ve içtenlikle buraya paylaşmış olman güzel birsey . Manevi olarak taktik veremesemde maddiyat olarak bu akşam ki çayınız kahveniz pastanız benden olsun dm den iban gönder
Taktik 🫳🏼arkadaşlar bir kızla tanıştım bu akşam dışarı çıkıcaz uzun zaman sonra biraz tatik verir misiniz
Başkan en yakın belediyeye gidin iftar için masrafsız olur🙃Abim bende ilk kez bulusmaya gidecem ama sülalesini toplayıp gelecekmis kız)))
Kardeşim bu kdr romantik olma. Bu hayat acımasız. Tuttuğunu götür. Ciddi biri çıkarsa karşına guvenilcek onu sonuna.kdr sahiplen. Bu devirdede o çok zoroha o kadarda olmaz kral ben sevdimi adam gibi severim öpmeye kıyamam
Yas 65 gozukuyor dedenin tc ilemi kayit oldun?dostum ilk buluşma ne yapabilirimki en fazla😂