- 71,303
- 43,840
- 113
Evet öyle benim kardeşim iğne görünce bayılan adam hiçbir şey hissetmedim dedi çekim yapmışlar 2 taneYok ya uyuşturdukları zaman pek bişey duymuyorsun. Rahatsız edici acı yok yani..
Evet öyle benim kardeşim iğne görünce bayılan adam hiçbir şey hissetmedim dedi çekim yapmışlar 2 taneYok ya uyuşturdukları zaman pek bişey duymuyorsun. Rahatsız edici acı yok yani..
Tabi abi yoksa nasıl dayanacaksın Çok hafif hafif hissediyorsun oda rahatsız etmiyor pek onada dayanmak zorundasın.Evet öyle benim kardeşim iğne görünce bayılan adam hiçbir şey hissetmedim dedi çekim yapmışlar 2 tane
Çocukken yapılan morfinler acayip bir şeydi benim de büyük fobim vardı ama şimdi öyle değil iğneyi zerre hissetmiyorsun. Kadın iğneyi ağzıma soktu geri çıkardı hemen kanala başladı dedim napıyosun niye uyuşturmadın dedi iğneyi yaptım bile. Dedim vay anasını küçükken iğneyi bir sokardı sanki derimizi yüzüyorlar gibi acısı vardı o yüzden fobisi olan korkmasın eskisi gibi değil. Koca adamlar olmuşuz iğneden korkuyoruz aq hale bakEvet öyle benim kardeşim iğne görünce bayılan adam hiçbir şey hissetmedim dedi çekim yapmışlar 2 tane
Çekimde uyusturmasa da çürük dişte şiddetli ağrı olmaz dolgu için ya da kanal tedavi için deliyorlar o zaman uyuştursada bazen yakıyor canını 2 çekimin çekim paylaşımını yaptınız mı kardesımEvet öyle benim kardeşim iğne görünce bayılan adam hiçbir şey hissetmedim dedi çekim yapmışlar 2 tane
Ön dişlere ampul amblemi de yapar mı devlet hastanesi knkaSgk liysa dis hasttanelerinde cok ucuza yapiyorlar. Bazi kentlerde dis hastaneleri implantta yapiyor. Piyasanin 4 de 1 fiyatina.
Yaptık abi kanal tedavisi için %50 freetedavi eklendiÇekimde uyusturmasa da çürük dişte şiddetli ağrı olmaz dolgu için ya da kanal tedavi için deliyorlar o zaman uyuştursada bazen yakıyor canını 2 çekimin çekim paylaşımını yaptınız mı kardesım
Titanyum var mıAz kullanılmış 4 adet zirkonyum ön diş satılır uygundan
Reis çok uzun sürüyor yapmaları aylarca yaniSgk liysa dis hasttanelerinde cok ucuza yapiyorlar. Bazi kentlerde dis hastaneleri implantta yapiyor. Piyasanin 4 de 1 fiyatina.
İnce iscilik yapamiyorlardi en son gittigimdeÖn dişlere ampul amblemi de yapar mı devlet hastanesi knka
Normal tek diş için 3.3 istiyor yaniSelamın aleyküm kardeşim çalışıyor aylardır dişlerini yaptırmak için , bugün fiyat almaya gitti porselen diş 12 adet çekim vs içinde 40 bin tl para istemiş gittiği özel diş hekimi. Bu fiyat normal midir diş yaptıranlar tecrübelerini ve fikirlerini paylaşabilirlerse sevinirim zirkonyum olsa neyse ama porselen 12 adet dişe 40 bin fiyat bana aşırı geldi.
Çekim 850 abim sen hesap etNormal tek diş için 3.3 istiyor yani
Dolgu bile 1200 civarı olması lazım özelde
Evet biraz uzun suruyor. Birde iyi doktoru secmek lazim. Sirf ek para alabilmek icin saglam disimide cekmislerdiReis çok uzun sürüyor yapmaları aylarca yani
Çekim çok basit çünkü kanca gibi bir şeyle alıyolar değişik bir zamazingo 10 sn de tertemiz işçilik basitÇekim 850 abim sen hesap et
Vay şerroEvet biraz uzun suruyor. Birde iyi doktoru secmek lazim. Sirf ek para alabilmek icin saglam disimide cekmislerdi
Diş hekimi olabilseydik keşkeÇekim çok basit çünkü kanca gibi bir şeyle alıyolar değişik bir zamazingo 10 sn de tertemiz işçilik basit
Çekim konusunda çok tecrübelisin abim20 lik gömülü diş çekimi 3 bin küsür olması lazım orda cerrahi operasyon var çünkü
Yine kumar oynardık @Dentist4040 var işte kumar oynamaktan ağızda diş kalmadıDiş hekimi olabilseydik keşke
31 den ötürü kardeşimÇekim konusunda çok tecrübelisin abim