- 71,303
- 43,840
- 113
@Dogus doktorumuzda var ama sanırım Hipokrat yemini yerine Olympus yemini etmiş operasyonlara elinde Asayla giriyorYine kumar oynardık @Dentist4040 var işte kumar oynamaktan ağızda diş kalmadı
@Dogus doktorumuzda var ama sanırım Hipokrat yemini yerine Olympus yemini etmiş operasyonlara elinde Asayla giriyorYine kumar oynardık @Dentist4040 var işte kumar oynamaktan ağızda diş kalmadı
Çok açık sözlüsün abim maşallah31 den ötürü kardeşim
cok normalSelamın aleyküm kardeşim çalışıyor aylardır dişlerini yaptırmak için , bugün fiyat almaya gitti porselen diş 12 adet çekim vs içinde 40 bin tl para istemiş gittiği özel diş hekimi. Bu fiyat normal midir diş yaptıranlar tecrübelerini ve fikirlerini paylaşabilirlerse sevinirim zirkonyum olsa neyse ama porselen 12 adet dişe 40 bin fiyat bana aşırı geldi.
Doğuş kbb yaslanınca ona gitcez işitme cihazı takacak ücretsiz@Dogus doktorumuzda var ama sanırım Hipokrat yemini yerine Olympus yemini etmiş operasyonlara elinde Asayla giriyor
31 çevreden alacağımız var almadan bırakmıcaz bu işleriÇok açık sözlüsün abim maşallah
O zamana dek 1.30dan yatmaktan gözler iflas eder onun abimDoğuş kbb yaslanınca ona gitcez işitme cihazı takacak ücretsiz
Abi lütfen 22 çevreye 31 çevre demeyelim31 çevreden alacağımız var almadan bırakmıcaz bu işleri
İnanki gayet uygun fiyat vermiş şuan ki duruma göre dostum. Hergün poğaça aldığım pastanede aynı poğaçanın fiyatını soruyorum çünkü öyle bir duruma geldik ki dakikalık zamlara bile şaşırmayacağızSelamın aleyküm kardeşim çalışıyor aylardır dişlerini yaptırmak için , bugün fiyat almaya gitti porselen diş 12 adet çekim vs içinde 40 bin tl para istemiş gittiği özel diş hekimi. Bu fiyat normal midir diş yaptıranlar tecrübelerini ve fikirlerini paylaşabilirlerse sevinirim zirkonyum olsa neyse ama porselen 12 adet dişe 40 bin fiyat bana aşırı geldi.
22 31 20 alıyoruz her el hep 9 14 18 atıyo araya alıyolar bizi abin nasıl oynadığını görsen sen nasıl bi ruletçisin abi dersinAbi lütfen 22 çevreye 31 çevre demeyelim
Bu fiyata ucuz derimSelamın aleyküm kardeşim çalışıyor aylardır dişlerini yaptırmak için , bugün fiyat almaya gitti porselen diş 12 adet çekim vs içinde 40 bin tl para istemiş gittiği özel diş hekimi. Bu fiyat normal midir diş yaptıranlar tecrübelerini ve fikirlerini paylaşabilirlerse sevinirim zirkonyum olsa neyse ama porselen 12 adet dişe 40 bin fiyat bana aşırı geldi.
Dişlerini görmek isteriz link atar mısınBendede 4 adet Zirkonyum var 500 TL ye yaptırmıştım 4ünüde. Bizim oraya lüks bir dişçi açılmıştı onunla baya sohbet ettik dedim size müşteri bağlarım, reklam olur v.s. İnstagramda yayınladılar bide dişlerimi Bedavanın bedavası ve çok memnunum.
10 orana bakar. kaldırınca yaptırırsın.Vay arkadaş kardeşimden sonra ben de yaptırırım diyordum da hayal oldu
Şuan ameliyattan çıktım 13 İmplant 8 bım euroYine kumar oynardık @Dentist4040 var işte kumar oynamaktan ağızda diş kalmadı