- 3,060
- 1,608
- 113
valla ağa 500 tl borcum olsa uyuyaıyorum allah sabır versin ne diyim.
600 bin cok buyuk para be.600 bin tl de benim borcum var kumar bizi mahvetti. Bırakabilsem 600 bini unutacam giden gitti bırakmak için uğraşıyorum inşallah da bırakacam
Arkadaşım selamArkadaşlar 11 senedir aralıksız oynuyorum genelde kazandigimi çekmedim hep daha fazla diye diye kaybettim kendimi durduramıyorum bugün 57.900 bin lira paramida verdim ve kaybettim evliyim çocuğum var MAFOLFUM ben işsizim
Arkadaş sen nasıl bir insansın sen ya kumar oynamadın yada 1/2 senedir oynuyorsun daha donuna kadar gelmedinAynen öyle. 57 k kaybedip bi garibana 20 tl yollayip sevindirmeyen tipler kaybedince gelip burada ağlıyor. 57 k kaybettiysen o senin gerizekalığın kardesim. Başka bisey degil. Ağlama bosuna
Süslü deme birader istemsizce gülme tribine giriyom 😁😁😁 hep o sahne geliyor aklima jsjdnf..Devam mı tamam mı?Ders oldu mu bari
Ah süslü ahhh
Kardeş hangi slotta yapmış söylesene 😁😁Dostlar kusura bakmayın da kumar zeki adamların işi. 58 bin lira parayı cekmeyip harcamak tamamen ahmaklık. Kaybediyorsun bari kusurati batır hepsini harcamak nedir. Geçen bir arkadaş da freespinden 15k'ya kadar geldi ve batırdı yani bu işler size göre değil.
Geçmiş olsun da 57 k dan bahsediyorsun kazansan sana bu parayı hanki büro ödeyecek çok merak ediyorum ya 1 k 3 k çekimlerde 40 dereden su getidtiriyorlar ya kusura bakma sen bence iyi bir doktora gözükArkadaşlar 11 senedir aralıksız oynuyorum genelde kazandigimi çekmedim hep daha fazla diye diye kaybettim kendimi durduramıyorum bugün 57.900 bin lira paramida verdim ve kaybettim evliyim çocuğum var MAFOLFUM ben işsizim
Sözlerimi yanlış anlama gerçekten iyi bir doktara gözük bu nalet uyuşturucudan beter 1 günde kaybettiğim mevla gerçekten yüksek tedavi görailene sahip çıkGeçmiş olsun da 57 k dan bahsediyorsun kazansan sana bu parayı hanki büro ödeyecek çok merak ediyorum ya 1 k 3 k çekimlerde 40 dereden su getidtiriyorlar ya kusura bakma sen bence iyi bir doktora gözük