Ne kadar cektinBeyler sabah yazmıştım bayana, az önce ekledi bana. 4 TL den 100 spin veriyor. 40 burning hot oyununda.
Şansa 10.spinde 2500tl ödedi, çekim verdim.
Ne kadar cektinBeyler sabah yazmıştım bayana, az önce ekledi bana. 4 TL den 100 spin veriyor. 40 burning hot oyununda.
😂😂Güzel bi sövüştük wp hattındaki kaşmerle
biz sabah 9 da yazdık halen cvp yok yarım saat ne kiBudvabet üye oldum , whatsapp numarasına yazdım ama yarım saattir cevap yok , belki de hakkınız yoktur diyecek ama şansımızı deneyelim
Ben yarim saat önce görüştüm watsaptaki bayanla bitti dedi belki yalan belki doğru dostum bilginiz olsunbiz sabah 9 da yazdık halen cvp yok yarım saat ne ki
200 TL ödeme hala gelmedi 14.00'te yapmıştım. 3,5 saat oldu ödeme alan oldu mu bu kaypak sitedenBeyler sabah yazmıştım bayana, az önce ekledi bana. 4 TL den 100 spin veriyor. 40 burning hot oyununda.
Başkan seni az geçmişim oldu çevrim, kolay, oldu 12 çevirdimBeyler sabah yazmıştım bayana, az önce ekledi bana. 4 TL den 100 spin veriyor. 40 burning hot oyununda.
ahaha helal tebrikler bro canlı destek oyununuz inceleniyor diyor .. ödemeden ümidi kestim benBaşkan seni az geçmişim oldu çevrim, kolay, oldu 12 çevirdim
Piyasada bu bonusu dolu bu tarz bonus lardan nefret ediyorumTemsilciye iletişime geçin sınırlı sayıda 1000 yap 250 çekmişBudvaBet | Licensed
www.budvabet100.com
Ekli dosyayı görüntüle 492771
sağlık olsun alıstık zaten bıtmelerine eklememelerieBen yarim saat önce görüştüm watsaptaki bayanla bitti dedi belki yalan belki doğru dostum bilginiz olsun
Benim ödeme geldi payfixahaha helal tebrikler bro canlı destek oyununuz inceleniyor diyor .. ödemeden ümidi kestim ben
Canlı destek yazdım, eklediler murat var o, ekledisağlık olsun alıstık zaten bıtmelerine eklememelerie
Aynen keyiflerine göresağlık olsun alıstık zaten bıtmelerine eklememelerie
ne yazdın da eklediCanlı destek yazdım, eklediler murat var o, ekledi
Deneme bonusu nasıl alcam dedim kullanıcı adı sordu ekledine yazdın da ekledi
Oyunu ne kadar zamandır oynuyorum bi kere denk gelmedi şöyleKendi paramız ile yapsak, olmaz