- 87,833
- 47,739
- 113
Caydacim yazik sana at kafalinin biri gelip konuyu hortlatmis simdi piranhalar yazarlar sana yine.sen en iyisi cevrimdisi takil
Avel sensin yaprağimLan oğlum sen avel misin
İlk mesajın siteyi övmek olmuş düşündürücü 😃😃çatur çıtır para ödemesi yapıyor site bazı salaklarda kötülemek için herşeyi yapıyor hangi site 150 tl adını kirletir sen neler yapmışsında adamlar böyle davrandı deneme bonusu dağıtıklarından beri oynuyorum sorun yaşayan parasını çöktüğü birini bile duymadım bile
Bu kadar da gösterilmezİlk mesajın siteyi övmek olmuş düşündürücü 😃😃
ceyda buldumCaydacim yazik sana at kafalinin biri gelip konuyu hortlatmis simdi piranhalar yazarlar sana yine.sen en iyisi cevrimdisi takil
Tirsek paylaşma kaç ay önceki paylaşıma sana herkes severek sövmek zorunda kalacak pis kumarci
Sabah 10 da çekim verdim hala ödeme yapmadı bonus falan da değil kendi paramla 1350 tl çekim verdim güncelleme var deyip engellediler beniçatur çıtır para ödemesi yapıyor site bazı salaklarda kötülemek için herşeyi yapıyor hangi site 150 tl adını kirletir sen neler yapmışsında adamlar böyle davrandı deneme bonusu dağıtıklarından beri oynuyorum sorun yaşayan parasını çöktüğü birini bile duymadım bile