- 18,232
- 8,640
- 113
Adana zorlar bizi 1 puana razıyım.evet beyler tahminleri alalım bugün zorlu bir maç bizleri bekliyor..
yok be reis zorlu yazdığıma bakma gs bu maçı alıp ipleri kopartır 4 atarız gene farklı skor bekliyorum bu hafta düğüm çözülecekAdana zorlar bizi 1 puana razıyım.
Eğer alırsak zaten garanti şampiyon oluruz takım da biliyor bunu gergin bir maç olur . Skandal kararlar çıkabilir dost. Son haftaya kalsın çekişmeli olsun diye . Umarım senin dediğin gibi oluryok be reis zorlu yazdığıma bakma gs bu maçı alıp ipleri kopartır 4 atarız gene farklı skor bekliyorum bu hafta düğüm çözülecek
Genelde böyle maçları 1 0 veya 2 1 gibi skorlarla geçiyoruz. Kısır ve handikapta kalır gibi maç.evet beyler tahminleri alalım bugün zorlu bir maç bizleri bekliyor..
tek sıkıntı ceza sınırında olan 6 oyuncu var bakalım ancak dediğim gibifarklı skor bekliyorum bu maçta fişi çekeriz..Eğer alırsak zaten garanti şampiyon oluruz takım da biliyor bunu gergin bir maç olur . Skandal kararlar çıkabilir dost. Son haftaya kalsın çekişmeli olsun diye . Umarım senin dediğin gibi olur
4 atarız adanada bişey yok çok hücum yapıyorlar o hücumları bize yaparsalar çok yerlerGenelde böyle maçları 1 0 veya 2 1 gibi skorlarla geçiyoruz. Kısır ve handikapta kalır gibi maç.
galatasaray haketti ama şampiyi dürüst olalımSıkıntı yapmayın herşey bağlanmıştır.. emre akbaba ve yusuf sarı birdenbire sezonu kapatmış tesadüfün böylesi...Türkiyede resmen futbolun selası okunmuş haberimiz yok...sonra marka değeri falan...kandırmayalım kendimizi futbol adına sergilenen tiyatroyu izliyoruz...
Biraz empati ben bir fenerli olarak ne fenerin oynadığı oyundan ne hocadan memnun değilim mağduruz edebiyatı da yapmıyorum ama eğri ituralım doğru konuşalım inanılmaz kararlar vargalatasaray haketti ama şampiyi dürüst olalım
O açık futbolu oynayamaz4 atarız adanada bişey yok çok hücum yapıyorlar o hücumları bize yaparsalar çok yerler
bak dostum galatasarayada çalıştılar bi kaç maç fenerede doğrumu ! ama sizin hocada iş yok doğru olmak gerekirse koskoca fenerbahçe ismail kartala emanet edilmez noktaBiraz empati ben bir fenerli olarak ne fenerin oynadığı oyundan ne hocadan memnun değilim mağduruz edebiyatı da yapmıyorum ama eğri ituralım doğru konuşalım inanılmaz kararlar var
Evet 90+ da penaltı çalınan değil emekleri çalınan bir.sürü anadolu takımı varBiraz empati ben bir fenerli olarak ne fenerin oynadığı oyundan ne hocadan memnun değilim mağduruz edebiyatı da yapmıyorum ama eğri ituralım doğru konuşalım inanılmaz kararlar var
şampiyonluk için mecbur oynamak zorunda akşam izleyelim görelim..O açık futbolu oynayamaz
gs ile feneri ayırdılar daha fazla konuşmanın anlamı yok fener kaldıramadı baskıyıEvet 90+ da penaltı çalınan değil emekleri çalınan bir.sürü anadolu takımı var
Ayırdılar değil kayırdılar desengs ile feneri ayırdılar daha fazla konuşmanın anlamı yok fener kaldıramadı baskıyı
Fener zaten haftalardır top oynamıyorgs ile feneri ayırdılar daha fazla konuşmanın anlamı yok fener kaldıramadı baskıyı
kayırdılar desem değişen bişi olacakmı ?Ayırdılar değil kayırdılar desen