- 1,439
- 716
- 113
Sadece icardinin maaşı yıllık 10 milyon euro ama tek başarı iğrenç Türkiye liginde
Biz adı sani duyulmuş takımdan yemişiz siz adı sani duyulmamış tak8mdan yedinizAynen 40 maçta avrupada 3 galibiyet son 10 senede gelene geçene çaktırma falan avrupa fatihi Molde ecel terleri akıtsın, Kopenhaga köklet pragdan 6 ye ve o 6 yiyip elendiğin prag hemen 1 tur sonra liverpooldan 11 tane yesin ama sen uefa takımısın, ve sizin söyleminizle tarihin en iyi galatasarayıyla, en son ne zaman gruplardan çıktığını veya gruplarda 3-4 puandan fazla toplayabildiğini hatırlamadığımız galatasaray
Adı sanı duyulmuş takım galatasarayın bütçesinin 8de 1i molde, 3te 1i kopenhag, 4te 1i galatasaraya 6 atıp 1 sonraki turda liverpooldan 11 tane yiyen sparta praha. Ve hangi takımlı olduğumu bilmesine imkan olmadan siz adı sanı duyulmamış takımdan yediniz diyen sayın @serhatcanBiz adı sani duyulmuş takımdan yemişiz siz adı sani duyulmamış tak8mdan yediniz
Fenerli değilsem malum bölgeni açık atacak mısın bütün forumaFenerliler işte böyle karı gibi ağlamayı çok severler kendilerine bakmazlar yapılanlara bakmazlar işleri güçleri galatasaray oğlum gidin biraz beşiktaşla uğraşın trabzonspor la uğraşın alla alla
Şampiyonluk fener gs arasında geçiyor tartisma fener gs arasında olsun konuyu niye zerzereye veriyorsun madem fenerli degilsinFenerli değilsem malum bölgeni açık atacak mısın bütün foruma
İlk yorumumda şampiyonlukla veya fener galatasaray rekabetiyle alakalı bir şey mi yazmışım? Alıntıladığım mesajı ve benim yazdığımı bir oku bi önce. Sonra direkt gelip fenerli yazma bilip bilmeden.Şampiyonluk fener gs arasında geçiyor tartisma fener gs arasında olsun konuyu niye zerzereye veriyorsun madem fenerli degilsin
Yazdığında galatasarayı eleştiriyorsun eleştiriyorsan feneride elestireceksin onlarda nordjalend dan 6 yedi onuda söyleyeceksinİlk yorumumda şampiyonlukla veya fener galatasaray rekabetiyle alakalı bir şey mi yazmışım? Alıntıladığım mesajı ve benim yazdığımı bir oku bi önce. Sonra direkt gelip fenerli yazma bilip bilmeden.
Kardeşim fenerin ahı gitmiş vahı kalmış, ben neyini eleştireyim fenerin daha. Galatasarayda da aynı durum, normalde ülkemizin ne yazık ki kokuşmuş ve iğrenç, mide bulandıran bu takımlarının hiçbirine vakit ayırıp eleştirmeye değmez, fakat bütün bu galatasaraylılar her yerde ligin üstündeyiz, uefa klasmanı takımız, avrupa fatihiyiz yazınca insan kendini tutamıyor. Agresif olduysa kusuruma bakmayın, ilk alıntıladığım mesajı okursan dediğimi anlarsın.Yazdığında galatasarayı eleştiriyorsun eleştiriyorsan feneride elestireceksin onlarda nordjalend dan 6 yedi onuda söyleyeceksin
Eee sizde futbolcu alın kardeşim sizde uefa kazanın kazanmayin diyen mi var yıllar boyunca sizde soylersiniz sizlerde yazarsiniz sizlrtde takımınızı yere göğe sığdıramayan tutan yok kupa orda takımlar ordaKardeşim fenerin ahı gitmiş vahı kalmış, ben neyini eleştireyim fenerin daha. Galatasarayda da aynı durum, normalde ülkemizin ne yazık ki kokuşmuş ve iğrenç, mide bulandıran bu takımlarının hiçbirine vakit ayırıp eleştirmeye değmez, fakat bütün bu galatasaraylılar her yerde ligin üstündeyiz, uefa klasmanı takımız, avrupa fatihiyiz yazınca insan kendini tutamıyor. Agresif olduysa kusuruma bakmayın, ilk alıntıladığım mesajı okursan dediğimi anlarsın.
Bütün takımlar iğrenç diyorum, avrupada başarı yok diyorum, objektif oluyorum, sen gelip yine bu yorumu yapıyorsun. Yukarıdaki yorumlarımı tekrar bi oku bakalım galatasaray futbolcu almış da ne bka yaramış. Uzatmaya gerek yok daha.Eee sizde futbolcu alın kardeşim sizde uefa kazanın kazanmayin diyen mi var yıllar boyunca sizde soylersiniz sizlerde yazarsiniz sizlrtde takımınızı yere göğe sığdıramayan tutan yok kupa orda takımlar orda
Bend3 diyorumki eleştireceksen tarafsız olacaksın galatasaray üstünden eleştiri yapıyorsun feneride elestireceksin beşiktaşla elestireceksin konuya prsgdan 6 yedi kopenhag cart münih curt dersen olmazBütün takımlar iğrenç diyorum, avrupada başarı yok diyorum, objektif oluyorum, sen gelip yine bu yorumu yapıyorsun. Yukarıdaki yorumlarımı tekrar bi oku bakalım galatasaray futbolcu almış da ne bka yaramış. Uzatmaya gerek yok daha.
Yazdığında burda işteAynen 40 maçta avrupada 3 galibiyet son 10 senede gelene geçene çaktırma falan avrupa fatihi Molde ecel terleri akıtsın, Kopenhaga köklet pragdan 6 ye ve o 6 yiyip elendiğin prag hemen 1 tur sonra liverpooldan 11 tane yesin ama sen uefa takımısın, ve sizin söyleminizle tarihin en iyi galatasarayıyla, en son ne zaman gruplardan çıktığını veya gruplarda 3-4 puandan fazla toplayabildiğini hatırlamadığımız galatasaray
Bu mesajı yazarken alıntıladığım mesajı oku diye 50 kere dedim sana. Adam uefa takımıyız, ligin üstündeyiz, avrupa fatihi derse eleştiririm tabii. Çünkü gerçek dışı bir yorum, aslında böyle bir şey yok. Diğer bahsettiğin takımların taraftarları avrupa fatihiyiz diye geziyor mu? Niye demedikleri bir şey için eleştireyim? Son 10 senenin avrupada en başarılı Türk takımı Beşiktaş, fakat hiçbir Beşiktaşlının Avrupa fatihiyiz dediğini görmedim. Son yıllarda en azından bir avrupa turnuvasında çeyrek finale yükselen tek takım da fenerbahçe, onlar da avrupa fatihiyiz diye gezmiyor. Gezemez de zaten. Hiçbiri değil çünkü avrupa fatihi falan, buna galatasaray da dahil.Yazdığında burda işte
Kupayı alamadıkları final oynuyamadiklari için diyemiyor olabilirlerBu mesajı yazarken alıntıladığım mesajı oku diye 50 kere dedim sana. Adam uefa takımıyız, ligin üstündeyiz, avrupa fatihi derse eleştiririm tabii. Çünkü gerçek dışı bir yorum, aslında böyle bir şey yok. Diğer bahsettiğin takımların taraftarları avrupa fatihiyiz diye geziyor mu? Niye demedikleri bir şey için eleştireyim? Son 10 senenin avrupada en başarılı Türk takımı Beşiktaş, fakat hiçbir Beşiktaşlının Avrupa fatihiyiz dediğini görmedim. Son yıllarda en azından bir avrupa turnuvasında çeyrek finale yükselen tek takım da fenerbahçe, onlar da avrupa fatihiyiz diye gezmiyor. Gezemez de zaten. Hiçbiri değil çünkü avrupa fatihi falan, buna galatasaray da dahil.