- 18,232
- 8,640
- 113
oynatamıyor hoca..Fener zaten haftalardır top oynamıyor
oynatamıyor hoca..Fener zaten haftalardır top oynamıyor
Adana demir açık oynuyor dedin ya. Onu oynayamaz dedim dostşampiyonluk için mecbur oynamak zorunda akşam izleyelim görelim..
onlar açık oynuyor bildim bileli görecezAdana demir açık oynuyor dedin ya. Onu oynayamaz dedim dost
Kasa olsa handikap 0 basardım ben şahsen. Neyse kazanalım da farketmezonlar açık oynuyor bildim bileli görecez
Yusuf sarı emre akbaba sakatmis ne diyorsun bu konuya tesadufmuArkadaşlar fenerliler lütfen gelip burada ağlama yorumları yapmasın. Ne isteseniz oldu. Ne deseniz yapıldı. Artık bari yorumlarda akıllanmış bir fenerli göreyim. Zaten bu Galatasaray maçıyla alakalı bir durum feneri tartışmayalım. Galatasaray bu lige fazla. Uefa takımı seviyesinde biraz.
0_3 cimbom kazanirevet beyler tahminleri alalım bugün zorlu bir maç bizleri bekliyor..
Akbaba geçen hafta golü yerken adana fena çarpıştı onu anlarim da sarı niye yok onu anlamadım tam onluk bı maçtıYusuf sarı emre akbaba sakatmis ne diyorsun bu konuya tesadufmu
Ben bjkliyim dost meraktan sordum 2 side etkili sarı daha etkili bı oyuncu şaşırdım acikcasiAkbaba geçen hafta golü yerken adana fena çarpıştı onu anlarim da sarı niye yok onu anlamadım tam onluk bı maçtı
Bende GS liyim bende merak ettim sarıyı. Seneye bize gelecek heralde onun hazırlığı 😂Ben bjkliyim dost meraktan sordum 2 side etkili sarı daha etkili bı oyuncu şaşırdım acikcasi
Aynen 40 maçta avrupada 3 galibiyet son 10 senede gelene geçene çaktırma falan avrupa fatihi Molde ecel terleri akıtsın, Kopenhaga köklet pragdan 6 ye ve o 6 yiyip elendiğin prag hemen 1 tur sonra liverpooldan 11 tane yesin ama sen uefa takımısın, ve sizin söyleminizle tarihin en iyi galatasarayıyla, en son ne zaman gruplardan çıktığını veya gruplarda 3-4 puandan fazla toplayabildiğini hatırlamadığımız galatasarayArkadaşlar fenerliler lütfen gelip burada ağlama yorumları yapmasın. Ne isteseniz oldu. Ne deseniz yapıldı. Artık bari yorumlarda akıllanmış bir fenerli göreyim. Zaten bu Galatasaray maçıyla alakalı bir durum feneri tartışmayalım. Galatasaray bu lige fazla. Uefa takımı seviyesinde biraz.