Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Burası Beşiktaş 🦅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,646
1,738
113
Üzücü olması ayrı şans demen ayrı. Şans gsnin rakibinin yanındaydı. Maçı izlemediğin çok belli neyse
Oğlum şans rakibin yanında diyecek ne yaşadın elfsborg dediğin takım 24 milyon Euro değeri var icardi+osimhen yıllık maaş 3 gol yiyip son dakika çaprazdan kacirmasalar puan kaybı olacak maçı Lyon deplasmanı ile kiyaslayacak ne kafa yaşadın merak ettim

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
324
136
43
Oğlum şans rakibin yanında diyecek ne yaşadın elfsborg dediğin takım 24 milyon Euro değeri var icardi+osimhen yıllık maaş 3 gol yiyip son dakika çaprazdan kacirmasalar puan kaybı olacak maçı Lyon deplasmanı ile kiyaslayacak ne kafa yaşadın merak ettim
Oğluna başlatma üslubuna dikkat et. Sen okuduğunu anlayacak zekaya sahip değilsin. Ben Lyon’la elfsborgu mu karşılaştırıyorum? Bjknin şans yanındaydı o kadar. Siz diyorsunuz gsninde şans yanındaydı demekki maçı izlememişsiniz gsnin neler kaçmış bilmiyorsunuz skora aldanıp atlıyorsunuz.

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,646
1,738
113
Oğluna başlatma üslubuna dikkat et. Sen okuduğunu anlayacak zekaya sahip değilsin. Ben Lyon’la elfsborgu mu karşılaştırıyorum? Bjknin şans yanındaydı o kadar. Siz diyorsunuz gsninde şans yanındaydı demekki maçı izlememişsiniz gsnin neler kaçmış bilmiyorsunuz skora aldanıp atlıyorsunuz.
lE havle vela hadi birader işine bak hadi kardeş

atabinen65

💛❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
396
159
43
Beşiktaşlıları tebrik ederim. Şans gerçekten bugün BJK'den yanaydı direklerde patlayanlar yandan geçip gidenler ofsaytlar derken zor deplasmandan 3 puan almak derbiden önce iyi moral olmuştur.

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,559
1,562
113
Sonuca bak dostum pozisyon mozisyon istatistik boş iş. Üç puanı aldı mı aldı. Tebrik et geç
Tek maçta herşey olur. Aradaki oyunun kalite farkı uzun lig maratonunda ortaya çıkar. Bunu ben söylemiyorum Guardiola, Klopp gibi teknik adamlar söylüyor. Bu iki takım aynı ligde olsa Lyon Beşiktaş'a en az 20 puan fark atar. Hadi o kadar büyük konuşmayayım ama pozisyon mozisyon boş iş değil bence

Ülke puanı için kıymetli bir galibiyet. Tebrik ederim

Son düzenleme:

Durank38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
179
33
28
@fkartal1992 noldu pazartesi görüşürüz diyodun iddalı konusuyodun böyle koyup geçerler
Dünyaları kaçırdık be bugün ırz düşmanının bugün morali yoktu olsun be sahada ölüsü yine yetti Beşiktaş'a
Rezil bir beşiktaş futbolu izledik bugün🤣🤣

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,846
2,567
113
@fkartal1992 noldu pazartesi görüşürüz diyodun iddalı konusuyodun böyle koyup geçerler
Dünyaları kaçırdık be bugün ırz düşmanının bugün morali yoktu olsun be sahada ölüsü yine yetti Beşiktaş'a
Tesekkurler galatasaray 😎

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,592
44,950
113
Düzgün konus lan

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
4,782
4,898
113
2-0 bitse ne olurdu sanki senin gibi muçinin akü ya

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,470
1,073
113
Ligde birbirlerini yesin dursunlar 😂 avrupada başarılı olmayan takım iyi değildir aga. BU kesin nettir . İsterse 10 atsın birbirlerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...