Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Burası Beşiktaş 🦅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,156
2,918
113
Millet hala futbolu gerçekten oynanıyor sanıyo
Cidden enteresan
Yemin ediyorum enteresan
Bilim adamlarının bu kitleyi incelemesi lazım 😁

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,592
44,953
113
Ne cabuk galeyana gelıyonuz abı bıldırın yonetıme yeter
Recocum Dikkat edıyorsun Hep Gsli elemanlarda bı problem oluyor farkındamısın Bjk guzel bırgun gecırse salca olmaya gelen var Aynı sekılde Fb mutlu bırgun Gecırse hop gene gslıler Gelıyor Sonra gs kotu bır mac gecırse goy goya gelen bjk Fb tayfası Hop konudakı gslıler yedıremıyorlar Ana bacı kufur edıyorlar bunları gormuyon mu Reco Sen

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
75,201
27,082
113
Recocum Dikkat edıyorsun Hep Gsli elemanlarda bı problem oluyor farkındamısın Bjk guzel bırgun gecırse salca olmaya gelen var Aynı sekılde Fb mutlu bırgun Gecırse hop gene gslıler Gelıyor Sonra gs kotu bır mac gecırse goy goya gelen bjk Fb tayfası Hop konudakı gslıler yedıremıyorlar Ana bacı kufur edıyorlar bunları gormuyon mu Reco Sen
Bende Gslıyım dost terbık etmesını bılıyom suursuzları cok kaale almıcan

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,800
1,927
113
Beşiktaşlı dostlarım KEYFİMİZ yerinde zor deplasman DEĞERLİ galibiyetimiz,dengesizce yazanları engelleyin geçin :)

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,201
4,740
113
Beşiktaşlı dostlarım KEYFİMİZ yerinde zor deplasman DEĞERLİ galibiyetimiz,dengesizce yazanları engelleyin geçin :)
Avrupadaki oynadigimiz 3 takima bak ajax frankfurt lyon şampiyonlar ligi takimlari gs bak takimlarin adlarini bilmiyorum

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,752
26,166
113
Niye la bende gsliyim sevindim bugun
Gerçi fanatik değilim olmamda aw 😁

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,800
1,927
113
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni
Üstünde çubuklu formalar vardı
Bir anda vuruldum, aşık oldum ben
Hayatın anlamı siyah beyazdı
Ölümle yaşamı ayıran çizgi
Siyahla beyazı ayıramaz ki
Her yolun sonunda ölüm olsa da
Sevenleri kimse ayıramaz ki
🏴 🏳

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,592
44,953
113
Niye la bende gsliyim sevindim bugun
Gerçi fanatik değilim olmamda aw 😁
yok O tayfa bılıyor Kenıdını Distin Adam ana bacı kufur ederken yanındakı makaraya vuran Gslılerıde gorduk oyuzden Burada bazı Gslıler Var 5 yolda Takılan Orospu onlardan Daha delıkanlı

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,800
1,927
113
yok O tayfa bılıyor Kenıdını Distin Adam ana bacı kufur ederken yanındakı makaraya vuran Gslılerıde gorduk oyuzden Burada bazı Gslıler Var 5 yolda Takılan Orospu onlardan Daha delıkanlı
Umut boşver bak keyfine dostum,EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ ...

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,800
1,927
113
Besiktas icerde molmo bodo ikip atar simdiden soylim dewre arasi3,4 iyi transferle uefada bisiler olabilir alinacak oyunculara bagli ama
Dost bodo maçı deplasman,twente maçı deplasman,içeride malmö maccabi tel aviv ve athletic bilbao

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
75,201
27,082
113
Icerde mac vermez bjk frank macında da ıyıydı skor yanıltıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...