Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Burası Beşiktaş 🦅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,097
6,394
113
yok O tayfa bılıyor Kenıdını Distin Adam ana bacı kufur ederken yanındakı makaraya vuran Gslılerıde gorduk oyuzden Burada bazı Gslıler Var 5 yolda Takılan Orospu onlardan Daha delıkanlı
Bı fenerli olarak gurur duydum gardasim..avrups UEFA neresi olursa olsun,,tek kelimeyle.milli maç olarak bakmak gerek her takımımıza ...
Bu Arada bu 5 yol bursadami ;)))dD
Ücret nedir

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,505
30,674
113
Bjk yenr dedigjmde guluuodular ak puahhahah orana bakipp puahjahaja

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,647
1,738
113
Nezih efendi yorum yapıp tebrik eden tüm kardeşlerime teşekkürler aşırı keyifli bir gündü darısı diğer maçlara inşallah

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,592
44,953
113
Bı fenerli olarak gurur duydum gardasim..avrups UEFA neresi olursa olsun,,tek kelimeyle.milli maç olarak bakmak gerek her takımımıza ...
Bu Arada bu 5 yol bursadami ;)))dD
Ücret nedir
La bırak 5 yolu 3 ayaklı çıkabilir oralarda @Shellac bilir 5 yolu üst geçit oraları demi dost 😀😀

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,154
5,170
113
Galatasaray taraftarı olarak Beşiktaşı tebrik ederim Fenerde yeneydi valla iyiydi Kalecileri kalecilik yapacak günü buldu

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,800
1,927
113
Gündoğdu hep uyandık, statlara dayandık
Gündoğdu hep uyandık, statlara dayandık
Beşiktaş'ın uğruna biz bayraklara dolandık
Beşiktaş'ın uğruna biz bayraklara dolandık
Semtimiz Kartal semti, âşık eder herkesi
Semtimiz Kartal semti, âşık eder herkesi
Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi
Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi
İşte biz kötü günde hep omuz omuzayız
İşte biz kötü günde hep omuz omuzayız
Övünmek gibi olmasın, biz Karakartal'lıyız
Övünmek gibi olmasın, biz Karakartal'lıyız
🏴 🏳

efsanem90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
276
119
43
Ya şu şansa bala yendi diyen Beşiktaş düşmanları olum ağlamayın la top gte başa carpip girmedi lyon kacirdiysa bizde dünyaları kaçırdık o zaman şöyle düşünun Frankfurt maçında tek kale oynadık ama adamlar 3 attı o zaman onlarda sansa bala yendi bizi

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
324
136
43
Şans Tabikide Olucak futbolda Sonucta Bjk okadar iyi bır kadrosu yok Gs ye gore Fb ye Gore Ama Sansa vurursak Gs Bala gote 4.3 yendi ozaman Fb nin sansı yoktu berabere kaldı o mantıkla bakarsak olaya dostum
Gs bala gote mi yendi? Sen başka maçı mı izledin? Rakip gsyle bala gote berabere kalacaktı olmadı

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,592
44,953
113
Doğru demiş kazandığınız iyi oldu ama şans yanınızdaydı
Ona bakarsan da GS ninde şans yanındaydı desek absuruk olmaz degilmi dostum dünkü maçta sonuçta ismini bile telafuz edemediğimiz takım sahanizda size 3 tane salladı daha üzücü degilmi sizin için

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
324
136
43
Ona bakarsan da GS ninde şans yanındaydı desek absuruk olmaz degilmi dostum dünkü maçta sonuçta ismini bile telafuz edemediğimiz takım sahanizda size 3 tane salladı daha üzücü degilmi sizin için
Üzücü olması ayrı şans demen ayrı. Şans gsnin rakibinin yanındaydı. Maçı izlemediğin çok belli neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...