- 2,800
- 1,927
- 113
Demin dediğin gibi 2 yada 3 tane sağlam transfer bir üst tura taşır bizi 👍Maccabi dicektim ,maccabi molmo bnko disardan birine beraberlik bile yeter 10puan bile cikartir
Demin dediğin gibi 2 yada 3 tane sağlam transfer bir üst tura taşır bizi 👍Maccabi dicektim ,maccabi molmo bnko disardan birine beraberlik bile yeter 10puan bile cikartir
Bı fenerli olarak gurur duydum gardasim..avrups UEFA neresi olursa olsun,,tek kelimeyle.milli maç olarak bakmak gerek her takımımıza ...yok O tayfa bılıyor Kenıdını Distin Adam ana bacı kufur ederken yanındakı makaraya vuran Gslılerıde gorduk oyuzden Burada bazı Gslıler Var 5 yolda Takılan Orospu onlardan Daha delıkanlı
Derbı harıc temennım oNezih efendi yorum yapıp tebrik eden tüm kardeşlerime teşekkürler aşırı keyifli bir gündü darısı diğer maçlara inşallah
Hakem hatası olmasın hakeden kazansın tabiki gönlümüz Beşiktaşimizdan yana ama dediğim gibi hakem hatasız geçsinDerbı harıc temennım o
Herkesi patlattık içim rahat ettiÖldü bitti dersin eksikleri var dersin formda lyon deplasmani fark yiyecek dersin Beşiktaş koyar geçer teşekkürler Beşiktaş'ım...
Sadece lyona koymamisik awBosver ak koyduk gectik puahhahahha
La bırak 5 yolu 3 ayaklı çıkabilir oralarda @Shellac bilir 5 yolu üst geçit oraları demi dost 😀😀Bı fenerli olarak gurur duydum gardasim..avrups UEFA neresi olursa olsun,,tek kelimeyle.milli maç olarak bakmak gerek her takımımıza ...
Bu Arada bu 5 yol bursadami ))dD
Ücret nedir
Bak ya bide modu etiketliyor adımızı sapik çayci yapacak bu saatten sonra ))dDLa bırak 5 yolu 3 ayaklı çıkabilir oralarda @Shellac bilir 5 yolu üst geçit oraları demi dost 😀😀
Gs bala gote mi yendi? Sen başka maçı mı izledin? Rakip gsyle bala gote berabere kalacaktı olmadıŞans Tabikide Olucak futbolda Sonucta Bjk okadar iyi bır kadrosu yok Gs ye gore Fb ye Gore Ama Sansa vurursak Gs Bala gote 4.3 yendi ozaman Fb nin sansı yoktu berabere kaldı o mantıkla bakarsak olaya dostum
Sen diğer arkadaşın dediğini görmedin sanırımGs bala gote mi yendi? Sen başka maçı mı izledin? Rakip gsyle bala gote berabere kalacaktı olmadı
Doğru demiş kazandığınız iyi oldu ama şans yanınızdaydıSen diğer arkadaşın dediğini görmedin sanırım
Ona bakarsan da GS ninde şans yanındaydı desek absuruk olmaz degilmi dostum dünkü maçta sonuçta ismini bile telafuz edemediğimiz takım sahanizda size 3 tane salladı daha üzücü degilmi sizin içinDoğru demiş kazandığınız iyi oldu ama şans yanınızdaydı
Üzücü olması ayrı şans demen ayrı. Şans gsnin rakibinin yanındaydı. Maçı izlemediğin çok belli neyseOna bakarsan da GS ninde şans yanındaydı desek absuruk olmaz degilmi dostum dünkü maçta sonuçta ismini bile telafuz edemediğimiz takım sahanizda size 3 tane salladı daha üzücü degilmi sizin için
Herneyse git kumarini oyna dostum siktir et bjk senÜzücü olması ayrı şans demen ayrı. Şans gsnin rakibinin yanındaydı. Maçı izlemediğin çok belli neyse