- 56,941
- 31,257
- 113
Wolwes 5 dk 0 sayi 9 0 seri dost puahhahahahbaşkan yeni domaine geçmeden bi kurşun döktürmeli dost
tabi biz üyelerde her girişte gusulu eksik etmemeliyiz asdad
Wolwes 5 dk 0 sayi 9 0 seri dost puahhahahahbaşkan yeni domaine geçmeden bi kurşun döktürmeli dost
Dayı bizi gusulde kurtarmıyor 1 aydır baglanmısızbaşkan yeni domaine geçmeden bi kurşun döktürmeli dost
27. Kata çıktım hocam .çaya beklerim 😁Noldu lo
1 aysa iyi laDayı bizi gusulde kurtarmıyor 1 aydır baglanmısız
Yasom geliyom27. Kata çıktım hocam .çaya beklerim 😁
Gel maykom . Üstüne montunu giy atlarken üşüme 😁Yasom geliyom
Ahhh @Fterim1905 foncu hocam benim yasomla beni intihara teşvikten dolayı tekrardan Allah senden razı olsun her an selamız gelebilirGel maykom . Üstüne montunu giy atlarken üşüme 😁
Selâmız verileli çok oldu kankam ... gömenimiz yok ...Ahhh @Fterim1905 foncu hocam benim yasomla beni intihara teşvikten dolayı tekrardan Allah senden razı olsun her an selamız gelebilir
sabahtan beri kod kovalıyorum anca 200 çekicem asdsad awk oda slottan spora geçtikWolwes 5 dk 0 sayi 9 0 seri dost puahhahahah
Vallaha agacım ya diri diri gömecekler ellerinden gelse babalar sözünü tutar hasımlar lafını yutar memleketi biz yöneticik nerdeki abi arabaaa?Selâmız verileli çok oldu kankam ... gömenimiz yok ...
Memleket bizim zAten maykom.. araba nerde bilmiyorum yolun başında olabilirVallaha agacım ya diri diri gömecekler ellerinden gelse babalar sözünü tutar hasımlar lafını yutar memleketi biz yöneticik nerdeki abi arabaaa?
😁😁😁😁 yasom yaMemleket bizim zAten maykom.. araba nerde bilmiyorum yolun başında olabilir
Para olunca daha kotu ak kumardan kafani kaldiramiyon birde yukselmiyor alcalmiyor sokayim kumarina yavsabahtan beri kod kovalıyorum anca 200 çekicem asdsad awk oda slottan spora geçtik
sitenin insafına kalmış
Suvat agam kafaya koydum memleketin babası olacamPara olunca daha kotu ak kumardan kafani kaldiramiyon birde yukselmiyor alcalmiyor sokayim kumarina yav
Arkandayiz dost hadi bakalim yaparsan sen yaoarsinSuvat agam kafaya koydum memleketin babası olacam
Birlikten güç doğar. Bende suvat dostun dediğine katılıyorum. Teşekkürler iyi akşamlarArkandayiz dost hadi bakalim yaparsan sen yaoarsin
Helvanıza bol bademli şeker atacam merak etmeyin dostlarAhhh @Fterim1905 foncu hocam benim yasomla beni intihara teşvikten dolayı tekrardan Allah senden razı olsun her an selamız gelebilir
Meşazını aldım dost . Paylaşmasam olmazdı 😁😁😁😁Arkandayiz dost hadi bakalim yaparsan sen yaoarsin
Yav zaten öyleBu kupon tutar beyler demedi demeyin