- 972
- 593
- 93
BolsamsJojo koddan cektigimizi vurduk bakalim ne olacak gelirse konudan ulasiriz
Ekli dosyayı görüntüle 638155
BolsamsJojo koddan cektigimizi vurduk bakalim ne olacak gelirse konudan ulasiriz
Ekli dosyayı görüntüle 638155
1.7 kritik ama puahhahaYav zaten öyle
Sen de hep tersini söylüyon öyle oluyorMonaco seriyle basldi umutlandirip skicekler belli oldu
1.70 oran gelirse gerisi gelirMonaco seriyle basldi umutlandirip skicekler belli oldu
Hemen 5 0 seri yedi puahhahaSen de hep tersini söylüyon öyle oluyor
Daha vakti var onunHemen 5 0 seri yedi puahhaha
Yav gecen izledim bu barca rezil rezil ama monaconun durumuda bilmiyorum biraz mac izlemem lazim sonra sezon akarDaha vakti var onun
Açtın ağzını atar tabiHemen 5 0 seri yedi puahhaha
Ibneler ilk yari sonu 1 dk kala mi ne 6 0 seri yedi orada bitmisti mac 41 39 du 47 39 falan bittiAçtın ağzını atar tabi
Ak barcasi gecen yedeklerle cikmisla bende yeni sezon diye herhalde digerleri gitti sandim bir actim gecenki 5 ten 3 4 isim yok ak puhahhaDaha vakti var onun
Monako biraz atıp umut verio sonra gene yemeye baslioAk barcasi gecen yedeklerle cikmisla bende yeni sezon diye herhalde digerleri gitti sandim bir actim gecenki 5 ten 3 4 isim yok ak puhahha
One gecse birakmazdi da ak barcasi 3. Per ucluk kacirmadiMonako biraz atıp umut verio sonra gene yemeye baslio
Aynen, Monako da saçma salak top kayıpları veya fauller yapio. Burdan dönmez artık geçmiş olsun dostOne gecse birakmazdi da ak barcasi 3. Per ucluk kacirmadi
Aynen dost digeride fark atti 3 orandi birde maksat tekten yatalimAynen, Monako da saçma salak top kayıpları veya fauller yapio. Burdan dönmez artık geçmiş olsun dost