- 56,505
- 30,674
- 113
orlando 5 0 bitmemiş daha 90 +6 bitince kasa 5,600
Garilar wonnorlando 5 0 bitmemiş daha 90 +6 bitince kasa 5,600
git bi elini yüzünü yıka kendine gel takipte kal dm atıp adamı rahatsız etme terbiyesiz herif seni .d.d.dOoo bende dm atim ozmn dur😂
Apii sabah beri ben buradayim ictiqin cuara has adiyaman tutunu deqil. Herhalde cok karistirmislar sende gafa yapmis😴😴git bi elini yüzünü yıka kendine gel takipte kal dm atıp adamı rahatsız etme terbiyesiz herif seni .d.d.d
7500 olmadan cekemionda😂fix de yok bende yoksa yazardm dmden😂evett kasa 5600 aw bu limit olmasa 1,60 a basardık 3000 :d yoruldumla
dur la yapacaz7500 olmadan cekemionda😂fix de yok bende yoksa yazardm dmden😂
Öyle düşünürsen Ooo 1 ay önce betine de 8700 oldum 10 k çekiliyo du gel seni 1.15 e basayım canım dedim yunan karıları ben vermese önce takır takır atıyodu yener dedim benden sonra 17 0 seri yediler di çok saçma düşünceler bunlar be abievett kasa 5600 aw bu limit olmasa 1,60 a basardık 3000 :d yoruldumla
Ecele yok buradayiz daa😂😂dur la yapacaz
yaw bu savas kurt dm den diyo ekreme yaz para iste falan dedim yok yazmayacm alay konusu olacayık7500 olmadan cekemionda😂fix de yok bende yoksa yazardm dmden😂
17 seri yemek nedir beeÖyle düşünürsen Ooo 1 ay önce betine de 8700 oldum 10 k çekiliyo du gel seni 1.15 e basayım canım dedim yunan karıları ben vermese önce takır takır atıyodu yener dedim benden sonra 17 0 seri yediler di çok saçma düşünceler bunlar be abi
aynen hayırlısıÖyle düşünürsen Ooo 1 ay önce betine de 8700 oldum 10 k çekiliyo du gel seni 1.15 e basayım canım dedim yunan karıları ben vermese önce takır takır atıyodu yener dedim benden sonra 17 0 seri yediler di çok saçma düşünceler bunlar be abi
Yazkardesm ama fix yok bendeyaw bu savas kurt dm den diyo ekreme yaz para iste falan dedim yok yazmayacm alay konusu olacayık
Herşey heryerde konuşulmazdı hani iki şaka edelim eğlenelim dedik ayıp ettinyaw bu savas kurt dm den diyo ekreme yaz para iste falan dedim yok yazmayacm alay konusu olacayık
Al iste adamin kalbibi kirdin @nerdeHerşey heryerde konuşulmazdı hani iki şaka edelim eğlenelim dedik ayıp ettin
Al iste kirdin dostumun kalbini ama herseyi ortalik yerde söyledin @savaskurtsamimi gelmedin diye yazdım yoksa ayıp bizde mezaragidene kadar olmaz abi
Küstümsamimi gelmedin diye yazdım yoksa ayıp bizde mezaragidene kadar olmaz abi