- 56,938
- 31,256
- 113
Ne sandinTebrikler suvatım geldi
Ne sandinTebrikler suvatım geldi
Yok est dost ya ben şaka yapıyorum bana bakma sen arkadaşlar tanıyor diye rahatım sen tanimiyorsun beni çok ciddiye alma dostAbi 10K birikim yaptım büyük bi roll için 20 yapıp güzel bir etkinlik yapacaktım kupon patladı paylaşımımı görebilirsin
TebriklerNe sandin
O son 1.5 dk yı unutma gene senNe sandin
Hoşbuldum dostMemoli hos geldin gral
Dost suvat yattık dediyse sen onu won diye not alTebrikler suvatım geldi
Mamoste 2 de sen dost rollcu 500 2 adim kazanirsaniz yarisi sizin yarisi burada takip edeneTebrikler @butragueno
yok abi estağfirullah yanlış anlama beni ama görüyorum abi çok yardımın dokunuyor millete tekrar toplayıp hani roll için demiyorum ayıp olur sana bir sigara ısmarlamak isterimYok est dost ya ben şaka yapıyorum bana bakma sen arkadaşlar tanıyor diye rahatım sen tanimiyorsun beni çok ciddiye alma dost
Eyvallah sağolasın dost umarım mahcup olmayız faydamız dokunur dostlaraMamoste 2 de sen dost rollcu 500 2 adim kazanirsaniz yarisi sizin yarisi burada takip edene
Tebrikler abiEyvallah sağolasın dost umarım mahcup olmayız faydamız dokunur dostlara
Eyvallah dost bas tacisin elimizden geldiğince gücümüz niteliğinde kumarci adamız dost bizi bizden başkası anlamazyok abi estağfirullah yanlış anlama beni ama görüyorum abi çok yardımın dokunuyor millete tekrar toplayıp hani roll için demiyorum ayıp olur sana bir sigara ısmarlamak isterim
İyi geceler dostum eline sağlık bende yatarNeyse i gclr dstlr
Dost söyle güzel bir tenis salla bizede fayda dokunsunEyvallah sağolasın dost umarım mahcup olmayız faydamız dokunur dostlara