- 26,900
- 26,307
- 113
Yok be karşim ne tribi puhahaNeyse i gclr dstlr
Yok be karşim ne tribi puhahaNeyse i gclr dstlr
Neyse kazanan ata oynafi butraEyvallah sağolasın dost umarım mahcup olmayız faydamız dokunur dostlara
Lise zamanları geldi aklıma . Ok kib bye 😁Neyse i gclr dstlr
Tenis deme abi içim gidiyor tenis rollü yapacaktım en bilgili olduğum dalDost söyle güzel bir tenis salla bizede fayda dokunsun
Tenise biraz araz verdim olmayacak şeyler oluyorDost söyle güzel bir tenis salla bizede fayda dokunsun
Kral adamsın abi ✋Eyvallah dost bas tacisin elimizden geldiğince gücümüz niteliğinde kumarci adamız dost bizi bizden başkası anlamaz
Yok be karşim ne tribi puhaha
Sabah 7 de işe yerime gideceksen buyur dost 😀Lise zamanları geldi aklıma . Ok kib bye 😁
Bende işe başlayacam kanka Yarın . Rolling parası lazım. 😁Yok la ben zaten rol takip edemem daha sabah 7 de işten feragat edemem
Giderim kankam ayıp ediyorsun .Sabah 7 de işe yerime gideceksen buyur dost 😀
Yarın yenerseniz c ligine yükseliyorsunuz dostNeyse kazanan ata oynafi butra
Şansimiz devam
Nereye laNeyse i gclr dstlr
Ben rolüde verse saat 12yi geçer oda olmazdıBende işe başlayacam kanka Yarın . Rolling parası lazım. 😁
La saat 11 olduNereye la
Uykuyu mu seviyorsun yoksa dinç kalmak için mi erken uyuyorsun kankaBen rolüde verse saat 12yi geçer oda olmazdı
Momestenin rollde takip edilmez be full tenis oynuyor awMamoste 2 de sen dost rollcu 500 2 adim kazanirsaniz yarisi sizin yarisi burada takip edene
Sen birde @Mamoste kardeşi izle teniste dost bir daha tenis oynamazssin anlamiyormusum dersinTenis deme abi içim gidiyor tenis rollü yapacaktım en bilgili olduğum dal
Bekle birazLa saat 11 oldu
Başlıyon mu dost hayırlı olsunBende işe başlayacam kanka Yarın . Rolling parası lazım. 😁