- 664
- 373
- 63
Gönlün büyük abi senin ona eminimBiz gariban adamız dost öyle milyonluk rollerimiz olmaz 500 u 2 k yapsak üç gün düğün bayram
Gönlün büyük abi senin ona eminimBiz gariban adamız dost öyle milyonluk rollerimiz olmaz 500 u 2 k yapsak üç gün düğün bayram
Sadace gönlümü 😀Gönlün büyük abi senin ona eminim
Aynen aynen inandikBiz gariban adamız dost öyle milyonluk rollerimiz olmaz 500 u 2 k yapsak üç gün düğün bayram
Dost foruma bir geldin koskoca @Leggionaire yi yok ettinSadace gönlümü 😀
Ulan unutmuştum yapma beeeDost foruma bir geldin koskoca @Leggionaire yi yok ettin
Şimdi işin yok küfür ara bu adama gece geceUlan unutmuştum yapma beee
O da ne ayıp etti be reis. .. deseki 600 bana çok lazım herkes hibe ederdi.. adın çıkacağına canın çıksın di mi ..Dost foruma bir geldin koskoca @Leggionaire yi yok ettin
Değer mı beeeŞimdi işin yok küfür ara bu adama gece gece
Sorma ya hayır la ben severdim bana dese hallederdim işini inanamadim vallaO da ne ayıp etti be reis. .. deseki 600 bana çok lazım herkes hibe ederdi.. adın çıkacağına canın çıksın di mi ..
çok yanlış hareket be abi ihtiyacım var dese açıklasa :/O da ne ayıp etti be reis. .. deseki 600 bana çok lazım herkes hibe ederdi.. adın çıkacağına canın çıksın di mi ..
Reis ben üyenin tarihlerine hep bakıyorum. 2018 üyesinin böyle yapması üzücü yeni üye olsa neyse. Eskilerin bi ağırlığı varSorma ya hayır la ben severdim bana dese hallederdim işini inanamadim valla
? :/Reis ben üyenin tarihlerine hep bakıyorum. 2018 üyesinin böyle yapması üzücü yeni üye olsa neyse. Eskilerin bi ağırlığı var
Yargılamak istemem ama belki alkollüydü belki o an çok lazımdı ama keşke bi açıklama yapsaydı. Yazıkçok yanlış hareket be abi ihtiyacım var dese açıklasa :/
Açıklama abi önemli olan işteYargılamak istemem ama belki alkollüydü belki o an çok lazımdı ama keşke bi açıklama yapsaydı. Yazık
Bıde en son mesajı oluşan 3 kısı 450 dı götünü yıyım ayagı yaptı 600 e çıkardı parayıReis ben üyenin tarihlerine hep bakıyorum. 2018 üyesinin böyle yapması üzücü yeni üye olsa neyse. Eskilerin bi ağırlığı var
Kumarbaz adam onu ödemez 1.50 basar öle öderİnternet faturasını ödememişim 1980TL onu halledicem şimdi 18.11 olduğunu şimdi anladım 😂
Hayır şu da var konuyu açan adam zan altında kaldı.. gerçekten yazıkBıde en son mesajı oluşan 3 kısı 450 dı götünü yıyım ayagı yaptı 600 e çıkardı parayı
Abi sabah 10K gitti rollinge geçecektim 2 maç sonra bunu unutmuşum son para şekli yapıcam riske girememKumarbaz adam onu ödemez 1.50 basar öle öder