- 4,506
- 1,760
- 113
Kumarda rısk yokturAbi sabah 10K gitti rollinge geçecektim 2 maç sonra bunu unutmuşum son para şekli yapıcam riske giremem
Kumarda rısk yokturAbi sabah 10K gitti rollinge geçecektim 2 maç sonra bunu unutmuşum son para şekli yapıcam riske giremem
Dost 10k iyi para keşke bölseydin parayı..Abi sabah 10K gitti rollinge geçecektim 2 maç sonra bunu unutmuşum son para şekli yapıcam riske giremem
Abi yapınca öyle girmeye çalışıyorum kafamda bir hedef bar bilen abiler biliyor yüksek miktarda bir rolling yapacağım herkes mutlu olacak bugün çok yakındım gitti ama yapacağımDost 10k iyi para keşke bölseydin parayı..
O da ne ayıp etti be reis. .. deseki 600 bana çok lazım herkes hibe ederdi.. adın çıkacağına canın çıksın di mi ..
Bızım dolandırıcımız var saol 😀😀600 lazım dost
Napmış bu leyyonerDost 10k iyi para keşke bölseydin parayı..
Sen şimdi TL yide begenmezssin dolar Euro dersin okumuş adamsin600 lazım dost
Sana feda olsun 600 diyecem de ... mayışı beklersen 😁😊600 lazım dost
Oh oh miss
Diye diye getirdik abi
Yavaş yavaş olsun güzel olsun genç dost. Birden olmuyor o miktar.. en güzel dibe batanlar örneği @yasyn55 @Valenciennes dost 🙄😅Abi yapınca öyle girmeye çalışıyorum kafamda bir hedef bar bilen abiler biliyor yüksek miktarda bir rolling yapacağım herkes mutlu olacak bugün çok yakındım gitti ama yapacağım
haklısın abi 20 ile 3 adım 25 K dağıtım düşünüyorum onun gibi bir şeyYavaş yavaş olsun güzel olsun genç dost. Birden olmuyor o miktar.. en güzel dibe batanlar örneği @yasyn55 @Valenciennes dost 🙄😅
Her şey olur dost. Sabır lazım. Çok amahaklısın abi 20 ile 3 adım 25 K dağıtım düşünüyorum onun gibi bir şey
Düşünce güzel aya insan goturmeyı düşünüyor bizim ulkedehaklısın abi 20 ile 3 adım 25 K dağıtım düşünüyorum onun gibi bir şey
Kazanan at gibisin yeminle dedim aama
Doğru abiHer şey olur dost. Sabır lazım. Çok ama
Para bizim mamu butra kim
Dost bizede bir rol yaptırırsın bence bunun üstüne iki adimlikOh oh miss
Bir on alıştırma yapalım gönder 500 iki adım gidelim bakalım kasana katkımız olsunhaklısın abi 20 ile 3 adım 25 K dağıtım düşünüyorum onun gibi bir şey