- 14,292
- 10,158
- 113
Bu aralar duygusal takılıyor. O yüzden kaldıramıyor cuta dost 😅Hayret kalkmamis
Bu aralar duygusal takılıyor. O yüzden kaldıramıyor cuta dost 😅Hayret kalkmamis
Güzel adama gitti şimdiden 👋🏼Beyler dagitim benim kuponu takip edenlere olacak tabi burada olursaniz @ferdikadıoğlu misal
Ağlattın be üstadBeyler dagitim benim kuponu takip edenlere olacak tabi burada olursaniz @ferdikadıoğlu misal
Ferdi küsmuş aw iyi geceler diyodu en son 😁Beyler dagitim benim kuponu takip edenlere olacak tabi burada olursaniz @ferdikadıoğlu misal
Beşiktaş la ne etileriSen hala etilerde misin la
UzaBeyler dagitim benim kuponu takip edenlere olacak tabi burada olursaniz @ferdikadıoğlu misal
Kaldırsana 😘 hazırım şuanHayret kalkmamis
Belediye önü teke tek ?Ağlattın be üstad
Hatta sen bir liste yap etiketle buraya tam takip edenleri roller basarili olmazsa bile ben biseyler dusunurumAğlattın be üstad
Amele diyince aklıma o geldi direktYok dost fabrika ya . Daha önce çalıştım aynı bildiğim iş 👍
iyi geceler değil abi i gclFerdi küsmuş aw iyi geceler diyodu en son 😁
Konuyı beğenmemişim hemen beğendimHatta sen bir liste yap etiketle buraya tam takip edenleri roller basarili olmazsa bile ben biseyler dusunurum
DostumHatta sen bir liste yap etiketle buraya tam takip edenleri roller basarili olmazsa bile ben biseyler dusunurum
Senin varlığın yeter dost butra rolingi yapar sen yanımızda ol yeterSikorta girişini yabıldı Mayışı alınca rollink yabarız. Bazı dostları geri dönüş yapamıyoruz . Gönül almak lazım
Amele , köle ne dersen de aynı yol . Herkes bi nevi köle bu devirde dostAmele diyince aklıma o geldi direkt
Bol şanslar abi
Bol sans