Senide ekledik dostBasket bolluğu var oynayacan mi 🥳😁
Senide ekledik dostBasket bolluğu var oynayacan mi 🥳😁
Geçmiş olsun dostKayıp 1 sayidan
Gördün kuponu dost bize senin sansindan bulaşması lazım 1 sayidan yattık 😁Senide ekledik dost
Ilk dağıtımda varmıydı butra bu arkadasBasket bolluğu var oynayacan mi 🥳😁
Bize de ekmek çıkar mıSenide ekledik dost
Evet dostIlk dağıtımda varmıydı butra bu arkadas
Okey masasina cüzdanını atmış gibi oldu la,,sen eskiden yoktun biz tanisamadik ,çayımı içmedin dimi..?Kupon bunlardı malaga hala eks 😅Ekli dosyayı görüntüle 642986Ekli dosyayı görüntüle 642988
Evet vardımIlk dağıtımda varmıydı butra bu arkadas
Senden gelenle roll yaptık gittik 😁Ilk dağıtımda varmıydı butra bu arkadas
Senide ekledik dost
Valla bugün 3 kere 20 k lik kuponlar son hücumda son saniyede geldi 3 lükle hemde ddGördün kuponu dost bize senin sansindan bulaşması lazım 1 sayidan yattık 😁
Bı odulde bize nasip olursa çay demliyek namına dDIlk dağıtımda varmıydı butra bu arkadas
Maşallah dost sen kuru yer bırakma vallahi ya bir kiramadin sansizligiSenden gelenle roll yaptık gittik 😁
Mala bağlanmamış gardasim )Malaga iyi ki olmamış yoksa sans kirilacati
Saliselerle gelen kuponlarValla bugün 3 kere 20 k lik kuponlar son hücumda son saniyede geldi 3 lükle hemde dd
O gün oldu herşey 😁 sağlık olsun üstadımMaşallah dost sen kuru yer bırakma vallahi ya bir kiramadin sansizligi
Gel bi sürtün bakalım o zamanValla bugün 3 kere 20 k lik kuponlar son hücumda son saniyede geldi 3 lükle hemde dd
Hadi yaa yok die ekledik neyse sözü söyledik bir kez daha göz açık beyler maç bulursam oynarım yoksa dağıtım bence siz oynamayın bugün para cebinizde kalsın dönüp dolaşıp bana geliyor bizden de alacaklar kasiniyoz gibi )Evet dost
Öyle sağlık olsunO gün oldu herşey 😁 sağlık olsun üstadım