Daha atmadim beyler aticam yazicam 500 garanti fazlası olursa yazarım darmalayin suatiBekleyin ak adam durmuyor puhhababa kazanmaya devam ediyor surekli
Daha atmadim beyler aticam yazicam 500 garanti fazlası olursa yazarım darmalayin suatiBekleyin ak adam durmuyor puhhababa kazanmaya devam ediyor surekli
Yani insllahiyiki yoksa pertinko
Bu mesaj kalp ben puhabbabDaha atmadim beyler aticam yazicam 500 garanti fazlası olursa yazarım darmalayin suati
Teşekkürler kesene bereketDaha atmadim beyler aticam yazicam 500 garanti fazlası olursa yazarım darmalayin suati
Suatı darlıyan yokki dost @butragueno yazan mı oldu la özelineDaha atmadim beyler aticam yazicam 500 garanti fazlası olursa yazarım darmalayin suati
Yaniii konuyu anlamayanlar vardi puhahhaSuatı darlıyan yokki dost @butragueno yazan mı oldu la özeline
Dost liste kabarık sizden öncekiler de varSuatı darlıyan yokki dost @butragueno yazan mı oldu la özeline
Saçma anlam veremedimYaniii konuyu anlamayanlar vardi puhahha
İsterse 1 ay sürsün dost biz suvatı darlamayız gerek yokDost liste kabarık sizden öncekiler de var
Sende anlamamissin mevzuyu dost , millet para Suat'ın hesabında adam at deyince atacak hemen sanıyordu paranın hala suata gekemdigini anlamalari biraz zaman aldı hepsi buİsterse 1 ay sürsün dost biz suvatı darlamayız gerek yok
Bu beni pek ilgilendirmiyo dost boşkoySende anlamamissin mevzuyu dost , millet para Suat'ın hesabında adam at deyince atacak hemen sanıyordu paranın hala suata gekemdigini anlamalari biraz zaman aldı hepsi bu
Basket bolluğu var oynayacan mi 🥳😁Yanlız iyiki konu açmadık yoksa yanacaktı ortalık 😅
Aynen o isabetli olmuş kamuflajlı konuYanlız iyiki konu açmadık yoksa yanacaktı ortalık 😅
Senin kupon sonuç olarak tuttumu yattı mıBasket bolluğu var oynayacan mi 🥳😁
Kayıp 1 sayidanSenin kupon sonuç olarak tuttumu yattı mı