- 19,017
- 9,492
- 113
Evet kanka o savası hiç kazanamıyoruzAnlarim dost psikolojik bir savas ama kazanamiyosun hepsi cimri oldu
Evet kanka o savası hiç kazanamıyoruzAnlarim dost psikolojik bir savas ama kazanamiyosun hepsi cimri oldu
Bro klasik ard arda erken patldiktan sonra 2 freefly basiyom birini 10 15 verince bozuyom digerini biraz dha bekliyom ya da direkt tek el 10 ustu bekliyom bu sekilde %90 cekiyom geneldebu freeflyları ben alınca 1,00 da patlıyor siz nasıl 200 300 çekiyorsunuz bir taktiği falan var mı bu uçağın? Her seferinde 10x falan mı bekliyorsunuz
Dün geceki dostumuzun rolünü özledimBizim ne gücümüz ne irademiz ne şansımız kalmış hepsi bir bir gitmiş dostlarımızda ayakta zor duruyor şans hepimizi yelledi
Kimmis oDün geceki dostumuzun rolünü özledim
bol şansBro klasik ard arda erken patldiktan sonra 2 freefly basiyom birini 10 15 verince bozuyom digerini biraz dha bekliyom ya da direkt tek el 10 ustu bekliyom bu sekilde %90 cekiyom genelde
Ptr28 diye biriKimmis o
Eyv dostbol şans
İyi hatırlattın tam saat de uyuyor @Ptr2888 nerdesin gönlümüsün muhtarı ben çölde su bekleyen çiçek sen ise o çölde zengin bi yağmurDün geceki dostumuzun rolünü özledim
Forumun en kral adamı olabilir vallaKimmis o
6 kisiye 1er k atti adam laKimmis o
Hee iyi basketci la o basardi mi dun uyudum benPtr28 diye biri