Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı butragueno / Nba Cleveland & Denver

Kupon Miktarı
750
Kupon Oranı
5.10

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,551
48,102
113
Clev farkı 10a indirdi ama garland bugün kötü koç niye zorluyorki hala adam 14de1 isabet oynuyor böyle kolsuzluk hiç görmemiştim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,551
48,102
113
Geçmiş olsun suat.su alllahin kolsuzu adam 21de3 oynadı ve bu koç bunu nasil oynattı ben anlamadım clevde sende onun yüzünden kaybettiniz geçmiş olsun

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,912
31,234
113
Geçmiş olsun suat.su alllahin kolsuzu adam 21de3 oynadı ve bu koç bunu nasil oynattı ben anlamadım clevde sende onun yüzünden kaybettiniz geçmiş olsun
Uzun zamandır bu kadar leş bir performans görmemiştim.
Ekli dosyayı görüntüle 661682
Cok bir kâr yok ama sözümüzü tutalim ikinize ulasicam @Shellac @Daimon 1i geldi 1i gitti yuksek bastigimiz geldi yeşil yapabiliriz sanki :)

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,551
48,102
113
Onun ben taaaa sadece yenilmesi degil bir cok seyi yakti iki takim 120 atar 130 atarda vardi
Valla ben gorselden takip ettim maç felaket hızlıydı ilk per ilk 6 kda sadece 6 sayı atabildi clev ve 14de3 isabetle oynuyordu maçın bu kadar bol olma sebebi tamamen garland 120ser kesin gelirdi 130ari bilmem ama iyiki bahsi benim deildi benim olmadığı halde garland beni çıldırttı böyle bı şerefsizlik olurmu la 21de3 nedir abi sarhoş olsan yinede 5 6 tanesi potaya girer yani 21de3 nedir be kahpe adam kotuysen şut kullanma 8de1 oynuyordu onun üstüne 13 sut daha atti

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,912
31,234
113
Valla ben gorselden takip ettim maç felaket hızlıydı ilk per ilk 6 kda sadece 6 sayı atabildi clev ve 14de3 isabetle oynuyordu maçın bu kadar bol olma sebebi tamamen garland 120ser kesin gelirdi 130ari bilmem ama iyiki bahsi benim deildi benim olmadığı halde garland beni çıldırttı böyle bı şerefsizlik olurmu la 21de3 nedir abi sarhoş olsan yinede 5 6 tanesi potaya girer yani 21de3 nedir be kahpe adam kotuysen şut kullanma 8de1 oynuyordu onun üstüne 13 sut daha atti
He yav srefsiz neyse diyelim bu okla bu takima nasil yeniliyor birde sahasainda 8 fark atsa cok guzel kuponlar vardi hepsi yatti :)