- 88,531
- 48,100
- 113
Suat clev maçında mitchell ve garlandi görsen kafayı yersin diycekdim ama ss aldım atayım bro ozellikele garlandGelirse 1i takip eden olursa 2 kisiye ulasirim
Ekli dosyayı görüntüle 661606 Ekli dosyayı görüntüle 661605
Suat clev maçında mitchell ve garlandi görsen kafayı yersin diycekdim ama ss aldım atayım bro ozellikele garlandGelirse 1i takip eden olursa 2 kisiye ulasirim
Ekli dosyayı görüntüle 661606 Ekli dosyayı görüntüle 661605
Daha deil yatmadiki adamGeçmiş olsun
Cvelandin oluru var mı ?Daha deil yatmadiki adam
Fark 17den 6ya indi bu şerefsiz garlanda oynuyorken pek mümkün deil ama bakarsın biri gelir sivrilir maçta alır maçıCvelandin oluru var mı ?
Fark 15 Ken yazmıştım 5 e düşürmüş gelir umarımFark 17den 6ya indi bu şerefsiz garlanda oynuyorken pek mümkün deil ama bakarsın biri gelir sivrilir maçta alır maçı
Son sn 3luk yediler 2 farkla biticekdi per neyse 5 fark yine umut var yeterki garland şut atmssinHa gayret lan clev fark 2ye kdr dusdu
Geçmiş olsun suat.su alllahin kolsuzu adam 21de3 oynadı ve bu koç bunu nasil oynattı ben anlamadım clevde sende onun yüzünden kaybettiniz geçmiş olsun
Cok bir kâr yok ama sözümüzü tutalim ikinize ulasicam @Shellac @Daimon 1i geldi 1i gitti yuksek bastigimiz geldi yeşil yapabiliriz sankiUzun zamandır bu kadar leş bir performans görmemiştim.
Ekli dosyayı görüntüle 661682
Onun ben taaaa sadece yenilmesi degil bir cok seyi yakti iki takim 120 atar 130 atarda vardiGeçmiş olsun suat.su alllahin kolsuzu adam 21de3 oynadı ve bu koç bunu nasil oynattı ben anlamadım clevde sende onun yüzünden kaybettiniz geçmiş olsun
Valla ben gorselden takip ettim maç felaket hızlıydı ilk per ilk 6 kda sadece 6 sayı atabildi clev ve 14de3 isabetle oynuyordu maçın bu kadar bol olma sebebi tamamen garland 120ser kesin gelirdi 130ari bilmem ama iyiki bahsi benim deildi benim olmadığı halde garland beni çıldırttı böyle bı şerefsizlik olurmu la 21de3 nedir abi sarhoş olsan yinede 5 6 tanesi potaya girer yani 21de3 nedir be kahpe adam kotuysen şut kullanma 8de1 oynuyordu onun üstüne 13 sut daha attiOnun ben taaaa sadece yenilmesi degil bir cok seyi yakti iki takim 120 atar 130 atarda vardi
He yav srefsiz neyse diyelim bu okla bu takima nasil yeniliyor birde sahasainda 8 fark atsa cok guzel kuponlar vardi hepsi yattiValla ben gorselden takip ettim maç felaket hızlıydı ilk per ilk 6 kda sadece 6 sayı atabildi clev ve 14de3 isabetle oynuyordu maçın bu kadar bol olma sebebi tamamen garland 120ser kesin gelirdi 130ari bilmem ama iyiki bahsi benim deildi benim olmadığı halde garland beni çıldırttı böyle bı şerefsizlik olurmu la 21de3 nedir abi sarhoş olsan yinede 5 6 tanesi potaya girer yani 21de3 nedir be kahpe adam kotuysen şut kullanma 8de1 oynuyordu onun üstüne 13 sut daha atti