- 88,569
- 48,109
- 113
7 sayfami aw 140 msj eder la 7 sayfa neyse bakarim birazdan sen yar zibarPtr la hasbihal ettik dost puahhah
7 sayfami aw 140 msj eder la 7 sayfa neyse bakarim birazdan sen yar zibarPtr la hasbihal ettik dost puahhah
Bro ben bahs almasamda arada goz atiyorum maclar oynanirken.ilk per ya 15di ya 17 atmisdi bu kamil.gecen macta cok iyi atmisti galiba 60 atmistiBabayi birakalim buraya puahha 38 40 atards vardi o da gelmese naneyi yemistik
Ekli dosyayı görüntüle 659794
Aynen bende gecen mac 62 atti diye aldim zatenBro ben bahs almasamda arada goz atiyorum maclar oynanirken.ilk per ya 15di ya 17 atmisdi bu kamil.gecen macta cok iyi atmisti galiba 60 atmisti
Bayağı iyiymiş oranı para olsa bende alırdım bu gece sabonis yoktuAynen bende gecen mac 62 atti diye aldim zaten
Konuya kuponu atan brendford senmissin lan 😁Aynen bende gecen mac 62 atti diye aldim zaten
La iste denk gelmesi lazim dunde lebron td alicaktim para yoktu supriz alpereni almakta vardi aklimda 2 side geldi belki saboniside alirdim oynadiysaBayağı iyiymiş oranı para olsa bende alırdım bu gece sabonis yoktu
Nasil laKonuya kuponu atan brendford senmissin lan 😁
AdaamGelirse sabah 2 kisiye ulasirimEkli dosyayı görüntüle 659712
Şimdi az uyuyalim roll yapariz gun icinde ya da aksam@Hayat1kumar uyku tutmadi bunu yakaladik la 105 84 bitti basket faulleEkli dosyayı görüntüle 659814
Tebrikler dost@Hayat1kumar uyku tutmadi bunu yakaladik la 105 84 bitti basket faulleEkli dosyayı görüntüle 659814
Akşam da gün içi oluyor be kardeşim insanları kandırmayın beŞimdi az uyuyalim roll yapariz gun icinde ya da aksam
Helal bro ama artık uyu insan uykusuzken saçma salak işler yapiyor@Hayat1kumar uyku tutmadi bunu yakaladik la 105 84 bitti basket faulleEkli dosyayı görüntüle 659814
Akşama gelirim umarım batmış olmazsın 😁Şimdi az uyuyalim roll yapariz gun icinde ya da aksam
Ovvv oranlarin icinden geciosun dost aman nazarimiz degmesin tebrikler valla helal olsun@Hayat1kumar uyku tutmadi bunu yakaladik la 105 84 bitti basket faulleEkli dosyayı görüntüle 659814
Kanka cok fenalardaydim cok uzun zamndir yav ilk defa azda olsa düzene soktuk umarim devam ederOvvv oranlarin icinden geciosun dost aman nazarimiz degmesin tebrikler valla helal olsun
Lan yat zıbarKanka cok fenalardaydim cok uzun zamndir yav ilk defa azda olsa düzene soktuk umarim devam eder