Aman iyi olsun dostum valla cok sevindim dewamida gelsin vur gec agamKanka cok fenalardaydim cok uzun zamndir yav ilk defa azda olsa düzene soktuk umarim devam eder
Aman iyi olsun dostum valla cok sevindim dewamida gelsin vur gec agamKanka cok fenalardaydim cok uzun zamndir yav ilk defa azda olsa düzene soktuk umarim devam eder
Para kazaniyoz uyumasakta olur puahha haftaici iş icin kalkiyoz zaten bazen erken oyle sayalimLan yat zıbar
Hadi umarimAman iyi olsun dostum valla cok sevindim dewamida gelsin vur gec agam
1 milyon kazanırsan bana 50 k atarsın teşekkürlerPara kazaniyoz uyumasakta olur puahha haftaici iş icin kalkiyoz zaten bazen erken oyle sayalim
1 milyon kazanamam slot haric cunku 250 300k borcu bitirince kacarim puahha1 milyon kazanırsan bana 50 k atarsın teşekkürler
Sanada çökemedik benimkiler anteplinin tefecilere benzemiyo emcüklicekler1 milyon kazanamam slot haric cunku 250 300k borcu bitirince kacarim puahha
Yav ne işin var illegall isle bak bankadan ariyorlar ediyorlar icraya veriyorlar olunca oderim diyorum o kadar tefeci ney laSanada çökemedik benimkiler anteplinin tefecilere benzemiyo emcüklicekler
Avukatlarla kanka olduk arıyo diyorum ödicem falan yav he he diyip kapatıyo senin hedef 250 k benimde bu işi çözmek sonra 10 TL'ye 1000 oran denerim kafam rahat olurYav ne işin var illegall isle bak bankadan ariyorlar ediyorlar icraya veriyorlar olunca oderim diyorum o kadar tefeci ney la
Banada ısmarlasana battıkBuda gelsin kahvaltida kaymak yiyelim
Ekli dosyayı görüntüle 659833
Bol şanslar @SULLYBuda gelsin kahvaltida kaymak yiyelim
Kasayi sana verelim kurtulalim sullycigim sonu yok gibiBanada ısmarlasana battık
Ufff kalktıKasayi sana verelim kurtulalim sullycigim sonu yok gibi
Lakers wonBuda gelsin kahvaltida kaymak yiyelim
Oklo iyiydi sinira geldi üst kritikLakers won
Bol şanslar dostumBuda gelsin kahvaltida kaymak yiyelim
Okla geldi demistim la baya farktan 2 ye dustuOklo iyiydi sinira geldi üst kritik