- 47,002
- 51,213
- 113
Senin yerinde olsam zavraktan isterdim o parayı cok calısıyo sun sen her rollde varsın ben olsam alırdım dostkusura baktım ben
Senin yerinde olsam zavraktan isterdim o parayı cok calısıyo sun sen her rollde varsın ben olsam alırdım dostkusura baktım ben
Kardes bak uzatma dedikce sen uzatiyon. Tatli dille dedim SizofrenmisinBence bu adamın hakkıydı zavrak bunun hakkını yedi
dostum herkese göndermek mümkün değil dedim, kusura bakmayın dedim, birden fazla kez af diledim ama bu kadar uzatma herkese nasıl göndereyim. Bir dahaki etkinliğe katılmazsın kardeşim hakkına da girmemiş oluruz olur mubenimki de geldimk 3 tane verdim hepsi geldi bütün rollda vardım bana vermedi
La bırak gardaş şu adamı la@zavrak1 adamın hakkını ver
iyide benım söylediğim maça zaten oynamadı oynasa da kazandı sen neyin tribine girdin aw alla alla bide böyleleri türedi forumda tövbe yarabbi yabenimki de geldimk 3 tane verdim hepsi geldi bütün rollda vardım bana vermedi
Versene olum adamın parasınıKardes bak uzatma dedikce sen uzatiyon. Tatli dille dedim Sizofrenmisin
lan ben de atacan sandım mk dalga geçiyomuşadamsın reis çok sağol
Gecen güzel olsun takocum kesene bereketarkadaşlar ben gidiyorum hakkı geçtiğini düşünenler varsa da kusura bakmasın herkese göndermek mümkün değil bir dahakinede etkinlik yaparız tamamını çekiliş yaparız olur biter yarına bakarız artık şimdi gidiyorum yoksa hatun osutturucak beni
Sen zavraktan almalısın o 100 ü senin hakkın olan ben de atacan sandım mk dalga geçiyomuş
kardesim paramı verKardes bak uzatma dedikce sen uzatiyon. Tatli dille dedim Sizofrenmisin
Küfür ediyor birde seni gözüm hiç tutmadi efendi olmayı öğrenreis bana ver be valla çok ihtiyacım var
tamam ronaldinhoKüfür ediyor birde seni gözüm hiç tutmadi efendi olmayı öğren
Sana verecektim artik vermicem😂mahkemeye verecem yoksa paramı ver @zavrak1
Kesene bereketiyi geceler herkese beyler top erhan da
Zihtir lan uyanık kayserili sen 5 lira verirmisin hicSana verecektim artik vermicem😂
Reco papara çekilişi çıkmış la 50 si benimUmut ömrün cok olsun cok guldurdun aksam aksam
Hakkınla kazandın kardesim tebrikler Güzel günlerde harcaKesene bereket
Adamı ben güldürdüm bana vercek 50Reco papara çekilişi çıkmış la 50 si benim