Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling bytako / Kasa 1925 Hedef 10500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zavrak1

NeşeDertAşk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,752
2,958
113
Tmm sus fazla konusma kosene cekil ben maçları takip bile etmedim goy goy geciyom zaten burda olan herkes macı izledi senin özellıgın ne ki macı izledim bastan beri diyon izlediysen izledin taş mı taşıdın
O zaman muhattap olma bilader. Kendinle dalga gec o zaman

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,042
10,628
113
@erhanbey22 zaten beni seçer yanar brazdan kırmızı ışık dmde :D

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
beyler totalde 9 kişi vardı aktif gördüğüm en aktif olan 3 kişiye direk gönderiyorum kalan 6 kişiye de çekiliş yaptım 2 arkadaş çıktı bende yalan dolan olmaz bilen bilir
gönderi yapılacak erhanbey harici 4 kişi bu arkadaşlar iskorpit zavrak aşçı gs571 erhanbey gönderecek bu 4 kişiye
@Daimon @Shellac konu kilit

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,823
3,302
113
Niye böyle bi kargasa cıktı ki burda noluyo noluyooo :D

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,905
26,912
113
beyler totalde 9 kişi vardı aktif gördüğüm en aktif olan 3 kişiye direk gönderiyorum kalan 6 kişiye de çekiliş yaptım 2 arkadaş çıktı bende yalan dolan olmaz bilen bilir
gönderi yapılacak erhanbey harici 4 kişi bu arkadaşlar iskorpit zavrak aşçı gs571 erhanbey gönderecek bu 4 kişiye
Tebrıkler dost kazananlara bolsans

tripoint

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
466
323
63
reis ben de full aktiftim ama canın sağolsun

Asci55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,799
8,368
113
Kesene bereket dost

zavrak1

NeşeDertAşk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,752
2,958
113
@bytako hak etmediysem kalsin dost. Parasinda degilim. Millet beni yanlis anladi. Sen demek istediğimi anladin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...