- 74,904
- 26,912
- 113
Burdanda sen cıkmıssın 50 sı umutunReco papara çekilişi çıkmış la 50 si benim
Burdanda sen cıkmıssın 50 sı umutunReco papara çekilişi çıkmış la 50 si benim
Dm atıyomBurdanda sen cıkmıssın 50 sı umutun
Seni defalarca tatli dille efendice uyardim. Insan olsan anlardin. Insan olmayana cevap yok artik.Zihtir lan uyanık kayserili sen 5 lira verirmisin hic
mahkemede görüsürüz kardesimSana verecektim artik vermicem😂
@Umutks41 payfixteki 29 at ozaman awBurdanda sen cıkmıssın 50 sı umutun
dm mı beklıyon kardesım papara yazar mısın lutfen dıyeSeni defalarca tatli dille efendice uyardim. Insan olsan anlardin. Insan olmayana cevap yok artik.
Arkasini kolladigin adam versinbari yarısını ver la @zavrak1
İlk yazan kazanır dost ben yazdımdm mı beklıyon kardesım papara yazar mısın lutfen dıye
Baskan sen demeden ben istemim dedimdm mı beklıyon kardesım papara yazar mısın lutfen dıye
Kg kuponu yap bekliyoruz tatava yapma burdadm mı beklıyon kardesım papara yazar mısın lutfen dıye
kg kuponu ıcın 50 lıra acık var dost bı destek cıkKg kuponu yap bekliyoruz tatava yapma burda
100 lira kopardın dost görmedik sanmakg kuponu ıcın 50 lıra acık var dost bı destek cık
4 kısıye para gonderdık 20 tane dm ye cevap verdık 100 lırayı terleyıp kazandık dost100 lira kopardın dost görmedik sanma
Ayağa kalkıp alkışladım dost payfix verde 24 liranı göndereyim4 kısıye para gonderdık 20 tane dm ye cevap verdık 100 lırayı terleyıp kazandık dost
kilit dost burası daimon a etiket attım sen geldin burda da denk getıremedık dost her yerden baglanmıs kısmetımıztripoint
Forum İçi para alışverişi yasaktır 2 gün banlısın.