- 17,579
- 4,944
- 113
Oo 101 ekle11 de tekrar buradayız 15 milyonluk 101 oynuyayım
Oo 101 ekle11 de tekrar buradayız 15 milyonluk 101 oynuyayım
tek maça hedefin tutması için 2.20 den 7200 tl basmam lazım ben kuyumcuyum dost o kadar para kazanmıyorumTek maca hedef tamam umarim
O degil cidden para lazim kazsnirsam bahse vermicem 🤣🤑Hayır niye şikayet ediyim
Ikı tane 1.60 olsun bizim olsun takotek maça hedefin tutması için 2.20 den 7200 tl basmam lazım ben kuyumcuyum dost o kadar para kazanmıyorum
Sorsana umutun cebinde sigara varmı diye abi@erhanbey22 , umut sana roll parası atsın da gözümüz bir kg roll görsün
abi umutla ben senın hesaptakı kusuratı yaptıgımızda kumara tovbe edıcez@erhanbey22 , umut sana roll parası atsın da gözümüz bir kg roll görsün
Dayı bu yazdıgına sen ınandınmı 🤣🤣@erhanbey22 , umut sana roll parası atsın da gözümüz bir kg roll görsün
10.550 vakasi sandik gönlü zwngin kuyumcutek maça hedefin tutması için 2.20 den 7200 tl basmam lazım ben kuyumcuyum dost o kadar para kazanmıyorum
aydın abin abdeye kargo gondermıs bugun 37 kilo tsk bagısı yapmıs dostSorsana umutun cebinde sigara varmı diye abi
Haberim var dost ama az yapmıs benceaydın abin abdeye kargo gondermıs bugun 37 kilo tsk bagısı yapmıs dost
tatava yapmada 2li calısıp koparalım eschelon abımızı koparmaya musaıt gıbı duruyoHaberim var dost ama az yapmıs bence
Sigara koparsak kafi dosttatava yapmada 2li calısıp koparalım eschelon abımızı koparmaya musaıt gıbı duruyo
Ahahatatava yapmada 2li calısıp koparalım eschelon abımızı koparmaya musaıt gıbı duruyo
Hiç bir çıkar menfaat ve kazançtan beklentim olmadan ve bu dediklerim doğrultusunda yazmadan şunu belirteyim. Bugün her yer yem yeşil won olacak Bende oynayacak maç bulamadımtek maça hedefin tutması için 2.20 den 7200 tl basmam lazım ben kuyumcuyum dost o kadar para kazanmıyorum