- 17,579
- 4,944
- 113
Tt misin 🤣Haberim var dost ama az yapmıs bence
Tt misin 🤣Haberim var dost ama az yapmıs bence
Türkçe konus da anlamakta güçlük çekmiyelim seni dost ruh saglıgında problemler goruyorumTt misin 🤣
Arıyorum bakırköy 😅 anteplinin yanına 😅Türkçe konus da anlamakta güçlük çekmiyelim seni dost ruh saglıgında problemler goruyorum
MobilTürkçe konus da anlamakta güçlük çekmiyelim seni dost ruh saglıgında problemler goruyorum
Foto diyorimTürkçe konus da anlamakta güçlük çekmiyelim seni dost ruh saglıgında problemler goruyorum
Bravo dostFoto diyorim
Ahaha Umut fenasın var yaBravo dost
o gün bugün değil vallahi. yarın şansınızı deneyin bence.tatava yapmada 2li calısıp koparalım eschelon abımızı koparmaya musaıt gıbı duruyo
Cok fena tak tak konusturmuyo adami boylelerini hic sevmemAhaha Umut fenasın var ya
Yarın sıkıntılı bi gün geçiriceksin abi Umutks41 şimdi 50 kere yazaro gün bugün değil vallahi. yarın şansınızı deneyin bence.
Bişi demedik reis sigara parası dedik 😅😅o gün bugün değil vallahi. yarın şansınızı deneyin bence.
abdye gıden bı kılo kargo kadar degerımız yok yani eyvallah abi bol şanslar dılerımo gün bugün değil vallahi. yarın şansınızı deneyin bence.
Sigarasizlik kafasina vurmus
2 çocuk olunca cebindeki son parayı sigaraya vermeyi göze alamiyorsun normaldir dost 😉Sigarasizlik kafasina vurmus
Benfıcada ıy gol deneyebılırtakonun oynayacagı kuponu atıyom bakalım ne kadar tanıyoz dostumuzu
Ekli dosyayı görüntüle 273747