burdaydık o golde 3-1 skor verdık 1-1 ken hakkıma gırıyon ahirete bırakırım bak2 dk kayboldun yine attı city
burdaydık o golde 3-1 skor verdık 1-1 ken hakkıma gırıyon ahirete bırakırım bak2 dk kayboldun yine attı city
Maşallah deGüzel rolldu günümüzü burda harcadık tako abimizin cebine sıkıstırdık yine parayı
O da bize sıkistirir umarim 😃😄🥰😇Güzel rolldu günümüzü burda harcadık tako abimizin cebine sıkıstırdık yine parayı
Sen yoktun burda dost sansına küsO da bize sıkistirir umarim 😃😄🥰😇
Hayirli gecelerSen yoktun burda dost sansına küs
Maşşallahgönderdiler ne kadar hızlıymış la bu site
Oha o zaman verde yatak bayilcam 😄😁🥰😋😛gönderdiler ne kadar hızlıymış la bu site
Gecenkinden sonra şok oldun demi abi 😂😂😂gönderdiler ne kadar hızlıymış la bu site
Hayrını görgönderdiler ne kadar hızlıymış la bu site
Cıkıp demiyon ki Umutks41 siteyle iletişime geçti gönderdiler diye sende az kurnaz değilsingönderdiler ne kadar hızlıymış la bu site
aynen ben alışık değilim böyle 2 dakikada 5 haneli para gönderilmesineGecenkinden sonra şok oldun demi abi 😂😂😂
Bunuda atlattık yıkılmayız artıkgönderdiler ne kadar hızlıymış la bu site
OffCıkıp demiyon ki Umutks41 siteyle iletişime geçti gönderdiler diye sende az kurnaz değilsin
Hangi siteaynen ben alışık değilim böyle 2 dakikada 5 haneli para gönderilmesine
benım ıısım olmaz dost tako gecen paparadan atayım payfıxten gondersene bana dedı aldık parayı kaybolduk guvenmıyo artıkBytako dm atamadığ için dağıtımı @erhanbey22 yapacakmış konuda aktif olanlar dm atabilir erhana
Hayırlı olsungönderdiler ne kadar hızlıymış la bu site