- 15,243
- 7,831
- 113
Adamın dm kitleyecenBytako dm atamadığ için dağıtımı @erhanbey22 yapacakmış konuda aktif olanlar dm atabilir erhana
Adamın dm kitleyecenBytako dm atamadığ için dağıtımı @erhanbey22 yapacakmış konuda aktif olanlar dm atabilir erhana
O zaman burda bir kere daha denenir abi yarın 😂😂aynen ben alışık değilim böyle 2 dakikada 5 haneli para gönderilmesine
😄😄benım ıısım olmaz dost tako gecen paparadan atayım payfıxten gondersene bana dedı aldık parayı kaybolduk guvenmıyo artık
Site vermiyoruz dedik konu başından beriHangi site
👌Site vermiyoruz dedik konu başından beri
Sen kaybolmassın dost yer değiştirirsinbenım ıısım olmaz dost tako gecen paparadan atayım payfıxten gondersene bana dedı aldık parayı kaybolduk guvenmıyo artık
Sende bi şizoluk seziyom ama hayırlısıNapsak yatayim
Kazancın daim olsungönderdiler ne kadar hızlıymış la bu site
Kafam kotulefi kime fix atiyozSende bi şizoluk seziyom ama hayırlısı
Aynen ha 😂😂Sende bi şizoluk seziyom ama hayırlısı
Ha pardonSite verilir mi yaban çakalı hesap 0layan şerefsizin biri var kupon bile paylaşmak sakıncalı normalde
😡Aynen ha 😂😂
Sende sormuştun ama konunun içinde 😂😂😂Site verilir mi yaban çakalı hesap 0layan şerefsizin biri var kupon bile paylaşmak sakıncalı normalde
🤨Çekiliş konusu olmadığına göre bugün çok tutturan olmuş , genelde kuponlar yatmaya yakın ya da 400 oran olunca çekiliş açılıyo
OffAynen ha 😂😂