- 3,348
- 3,204
- 113
sen yeterki iste oynayacak şey çok erhanımManu bittikten sonra maç kalmiyo tako dost neye oynicaz
sen yeterki iste oynayacak şey çok erhanımManu bittikten sonra maç kalmiyo tako dost neye oynicaz
Olaysız dağılıyoruz tako dayim bara gitçek kimseye bara yokmusManu bittikten sonra maç kalmiyo tako dost neye oynicaz
Hayallerimle oynayanlar n'olacak dayısen yeterki iste oynayacak şey çok erhanım
oynamıycaz dostum yarına bakıcaz artık bir kişiye 100 gönderirim manu handi yaparsa yarına başka etkinlik yaparızManu bittikten sonra maç kalmiyo tako dost neye oynicaz
Dayı bu forumun en zengini sen misin?oynamıycaz dostum yarına bakıcaz artık bir kişiye 100 gönderirim manu handi yaparsa yarına başka etkinlik yaparız
hayır dost 20 kişiye 5 lira daha mantıklı10 kişiye 10 lira olsun ağabey açız
10 kişi 10 TL olsa daha iyi olurdu dost ama sen bilirsinoynamıycaz dostum yarına bakıcaz artık bir kişiye 100 gönderirim manu handi yaparsa yarına başka etkinlik yaparız
MerhabaDayı bu forumun en zengini sen misin?
Bizden önce davranmısin dost tebrikler10 kişiye 10 lira olsun ağabey açız
HelloMerhaba
yok be dostum ne zenginiDayı bu forumun en zengini sen misin?
O espri yapıldı güldük geçtik dost resetle kendini10 kişi 10 TL olsa daha iyi olurdu dost ama sen bilirsin
Zengin adam zenginim demez zaten dostyok be dostum ne zengini
Dost millet 1 kişiye 25 etkinlik açıyor 1.50 gönderim ücreti kesiyor 23.50 öyle payfixde duruyor mk ceksen cekilmez yatirsan yatirmaz kakdjsjsj. Sende 100 diyince zengin sandım jajsjskakslaalalyok be dostum ne zengini
ne der dostum söylede onların dediğini demeyeyim bari dsgdfgZengin adam zenginim demez zaten dost