- 11,413
- 15,295
- 113
25 ne be dost sigara alamıyorsunDost millet 1 kişiye 25 etkinlik açıyor 1.50 gönderim ücreti kesiyor 23.50 öyle payfixde duruyor mk ceksen cekilmez yatirsan yatirmaz kakdjsjsj. Sende 100 diyince zengin sandım jajsjskakslaalal
25 ne be dost sigara alamıyorsunDost millet 1 kişiye 25 etkinlik açıyor 1.50 gönderim ücreti kesiyor 23.50 öyle payfixde duruyor mk ceksen cekilmez yatirsan yatirmaz kakdjsjsj. Sende 100 diyince zengin sandım jajsjskakslaalal
Hee ya ben sigara alsınlar diye hep 31 açıyom etkinliği kajdjkskaals25 ne be dost sigara alamıyorsun
Kapalıçarşı'nın sahibidir kendisiDost millet 1 kişiye 25 etkinlik açıyor 1.50 gönderim ücreti kesiyor 23.50 öyle payfixde duruyor mk ceksen cekilmez yatirsan yatirmaz kakdjsjsj. Sende 100 diyince zengin sandım jajsjskakslaalal
Belli zaten anlamıştımKapalıçarşı'nın sahibidir kendisi
yılbaşından sonra 40 yaparsın artıkHee ya ben sigara alsınlar diye hep 31 açıyom etkinliği kajdjkskaals
Geçen iskorpitin konularrına bakıyorrdum dost 1 kişiye 10 tl açmış 30 kişi beğenmiş 2 sene geçmiş üstünden bakan nebatiyle ekonomimiz düzeldi çok şükür avrupa kıskanıyor akıllı olunDost millet 1 kişiye 25 etkinlik açıyor 1.50 gönderim ücreti kesiyor 23.50 öyle payfixde duruyor mk ceksen cekilmez yatirsan yatirmaz kakdjsjsj. Sende 100 diyince zengin sandım jajsjskakslaalal
Bana at öyle durmasinDost millet 1 kişiye 25 etkinlik açıyor 1.50 gönderim ücreti kesiyor 23.50 öyle payfixde duruyor mk ceksen cekilmez yatirsan yatirmaz kakdjsjsj. Sende 100 diyince zengin sandım jajsjskakslaalal
Hayırlısı dostyılbaşından sonra 40 yaparsın artık
Shellac şaka biliyorsun di mi canımBana at öyle durmasin
Ahahahahahahahhahahahaha olum be çok güldüm almanya kıskanıyorGeçen iskorpitin konularrına bakıyorrdum dost 1 kişiye 10 tl açmış 30 kişi beğenmiş 2 sene geçmiş üstünden bakan nebatiyle ekonomimiz düzeldi çok şükür avrupa kıskanıyor akıllı olun
Onun gözlerindeki ışıltı yeterGeçen iskorpitin konularrına bakıyorrdum dost 1 kişiye 10 tl açmış 30 kişi beğenmiş 2 sene geçmiş üstünden bakan nebatiyle ekonomimiz düzeldi çok şükür avrupa kıskanıyor akıllı olun
Sen bana 1.50 atsan daha iyi değil mi jajdjjaBana at öyle durmasin
Ben herkese yazıyorum kimse bana yazmıyor birkerem rakam önemli değil tostluk önemliArtık 25 30 çekilişlere bol şans da yazan yok hacı harbi komedi ekonomi
Hayır başka soruSen bana 1.50 atsan daha iyi değil mi jajdjja
Jsjskskwkkskwkdkskkd senin ki o gemi bu limana gelecek hesabı oldu canımOlum bu ibne seznaz nerde aw benim 500e çöktü daha gelmedi @wnrtndgr kakdksk
Kanka aw ordan 500 gelicek diye 400 borç almıştım -900 oldum aw kakdjsjajJsjskskwkkskwkdkskkd senin ki o gemi bu limana gelecek hesabı oldu canım
Fotoda tosuncuğa benziyordu zaten arnavutluk’a kaçmış olabilirOlum bu ibne seznaz nerde aw benim 500e çöktü daha gelmedi @wnrtndgr kakdksk