- 23,466
- 9,085
- 113
Fota finişe bakarmısınız 3 nolu atin başı ile 2 nolu atin başına sanki 2 nolu atin başını buytmusler
Ya hipodrom dayız biz tam foto nun karşında tribünde net gördüm de yazdım zaten biter bitmez yaFota finişe bakarmısınız 3 nolu atin başı ile 2 nolu atin başına sanki 2 nolu atin başını buytmusler
Evet net görünür ordan biliyorumYa hipodrom dayız biz tam foto nun karşında tribünde net gördüm de yazdım zaten biter bitmez ya
Bizim at da jokey de daha onde zaten baskanim anlayamadimYa hipodrom dayız biz tam foto nun karşında tribünde net gördüm de yazdım zaten biter bitmez ya
Aynen dayim öyle büyük at kafası mi olur. Birde daha uzakta fotodaFota finişe bakarmısınız 3 nolu atin başı ile 2 nolu atin başına sanki 2 nolu atin başını buytmusler
Hiç kimse anlayamadı burda da zatenBizim at da jokey de daha onde zaten baskanim anlayamadim
Atarım sana çıkartıyım Ankara bitsin yazarımNeyse baskanim canimiz sag olsun @Yildiraygs87 aksam ya da yarina yapariz sen ne zaman musait olursan
Hocam sana zahmet buradan paylasir misin biz de deneyelim bu kez😅Atarım sana çıkartıyım Ankara bitsin yazarım
Paylaşırım kardeşimHocam sana zahmet buradan paylasir misin biz de deneyelim bu kez😅
Tamamdir baskanimAtarım sana çıkartıyım Ankara bitsin yazarım
Sorma kral ama yine iyi ilerledik 😂İyi katakulli yaptılar 7.kosuda
Ya burda da 8 gelmiycek para yapcak mk ya biliyorumSorma kral ama yine iyi ilerledik 😂
Sağlık olsun reis. ya tam gelsin ya tam gelmesin. Bunlar üzüyor insanıSorma kral ama yine iyi ilerledik 😂