tavsiyen var mı kralKocaeli kolaya benziyor bugün oynanır paranız varsa deneyin
tavsiyen var mı kralKocaeli kolaya benziyor bugün oynanır paranız varsa deneyin
Yok ya o kadar da kolay Diğil ama güzel bakıyorum atıcam birazdan şablonuKocaeli kolaya benziyor bugün oynanır paranız varsa deneyin
Bro ufak bı kupon yapayım oyna istersen.ama bu işlere bulaşma derim.cok yüksek bağımlılık yapıyor bu oyun donunu alirtavsiyen var mı kral
Gordum yav allah kahretsin yaktilar biziAnanı. …. Var ya şuraya bak ya 22.75 geldi @Calypso13 @Malatyali44
Son ayak mı reis 😱Ananı. …. Var ya şuraya bak ya 22.75 geldi @Calypso13 @Malatyali44
valla haklısın da bülten bok gibi mac secemedim bunda deneyelim bugünBro ufak bı kupon yapayım oyna istersen.ama bu işlere bulaşma derim.cok yüksek bağımlılık yapıyor bu oyun donunu alir
He ya hemde ne kostu varyaSon ayak mı reis 😱
10 bin gösteriyo bu şekilde bizim at gelse 14-15 verecekti amk yaGordum yav allah kahretsin yaktilar bizi
Saka gibi baskanim sinir bozucu vallahi billahi10 bin gösteriyo bu şekilde bizim at gelse 14-15 verecekti amk ya
Burun da diğilki mk o yaBurun farkının taaa....
Tmm bekle biraz inceleyip atayım.ne kdr bütçen var ona göre hazirliyim kuponuvalla haklısın da bülten bok gibi mac secemedim bunda deneyelim bugün
Ya sorma ya böyle gidince moral kalmıyo adamdaBurun da ddfil harbiden. Ikisini kabul etselersi keske gitti güzelim kupon
400 falan para ayırdım at yarısı icin bugün senin kuponla yıldıray hocam paylasırsa onun kupona bölüştürcem. 400 yetiyo mu buna gerçe bilmiyom :dTmm bekle biraz inceleyip atayım.ne kdr bütçen var ona göre hazirliyim kuponu
Canimiz sag olsun bosver baskanim. Yenisinde kazanirizYa sorma ya böyle gidince moral kalmıyo adamda
Yeter artar bile.10.liralikta oynayabikiyorsun ama tuttrmak kolay deil tabi.butce ne kdr yüksek olursa tutturma şansın o kdr yüksek oluyor ama ne vereceği belli olmuyor işte o var400 falan para ayırdım at yarısı icin bugün senin kuponla yıldıray hocam paylasırsa onun kupona bölüştürcem. 400 yetiyo mu buna gerçe bilmiyom :d