- 6,240
- 5,409
- 113
Simdi burda esek gelmesi lazim hepsini yazdik nasil olsa
Ohooooo oralara girersen 50 tane adam sayarım sana dostum bence kaya sülalesi bana göre bırak jokey adam diğiller adamYok Bak kim koşuyor. Kafkasli Ribella Ayabakan Velaciraptor Maynatay ve daha nice Şampiyonlar bunların hepsine Selim Kaya vardı. Alayı bir selim etmez . Bilen bilir eski atcilar. Etse bile Kariyer farkı olur .
11 startta kaldı biraz 3.oldu o gelse çok iyi olcaktı neyse iki ayak hepsi orda bişeyler olur 5.ayak kale var o gelmez bence 4.ayak tekimiz de favori diğilSimdi burda esek gelmesi lazim hepsini yazdik nasil olsa
Valla 11de fena kosmadi baskanim. Araya 1 2 esek sokarsak iyi 😅11 startta kaldı biraz 3.oldu o gelse çok iyi olcaktı neyse iki ayak hepsi orda bişeyler olur 5.ayak kale var o gelmez bence 4.ayak tekimiz de favori diğil
Kafkaslı ya bende binsem gelirdiYok Bak kim koşuyor. Kafkasli Ribella Ayabakan Velaciraptor Maynatay ve daha nice Şampiyonlar bunların hepsine Selim Kaya vardı. Alayı bir selim etmez . Bilen bilir eski atcilar. Etse bile Kariyer farkı olur .
Ne at ne esek orta ganyanlarda bir Katır da gelse olur reisSimdi burda esek gelmesi lazim hepsini yazdik nasil olsa
Dayi bu real madride yılmaz vuralın gelipte yine ligde şampiyon olması gibi birsey oyuncular kalitesiyle teknik heyet çok farketmezKafkaslı ya bende binsem gelirdi
Misli girmedik esek sartNe at ne esek orta ganyanlarda bir Katır da gelse olur reis
Kupon tutuk @Calypso13 akşam viskim senden ona göre yola çıkcam İzmir’e o yol ayık kafayla gidilmez 😅🥃Valla 11de fena kosmadi baskanim. Araya 1 2 esek sokarsak iyi 😅
Karakter ayrı Kariyer ayrı . İnsanlık ayrı Hayvanlik ayrı . Ben geçmişdeki kariyer dedim. İnsanlık demedim. Zaten banane Selim Kaya insan olmamış sa . 25 senelik kariyeri var . Karataş dan Sulo dan sonra Selim gelir haa birde Fuat Çakar ayrıOhooooo oralara girersen 50 tane adam sayarım sana dostum bence kaya sülalesi bana göre bırak jokey adam diğiller adam
Başkanım sozumuz söz hic sikinti degil. Guzel bir seyler aliriz umarimKupon tutuk @Calypso13 akşam viskim senden ona göre yola çıkcam İzmir’e o yol ayık kafayla gidilmez 😅🥃
İnş kardeşim patlar her yerBaşkanım sozumuz söz hic sikinti degil. Guzel bir seyler aliriz umarim
Üstat sen böyle yarislari bilmeye devam edersen İzmir'e gelmeden kaçırırlar seni hipodrom da. 🤣Kupon tutuk @Calypso13 akşam viskim senden ona göre yola çıkcam İzmir’e o yol ayık kafayla gidilmez 😅🥃
Bizim kuzen’in at sahibi Arkadaşı var burda adam a söyledi çok iyi takip ediyo diye gösterdi bizi amk adam a çifte aldırdım 5/3 5 bin bastı adam peşimizi bırakmıyor yaÜstat sen böyle yarislari bilmeye devam edersen İzmir'e gelmeden kaçırırlar seni hipodrom da. 🤣
kafkaslı atmı dayı Allah askınaKafkaslı ya bende binsem gelirdi
Ahaaaaa 🤣 🤣 🤣Bizim kuzen’in at sahibi Arkadaşı var burda adam a söyledi çok iyi takip ediyo diye gösterdi bizi amk adam a çifte aldırdım 5/3 5 bin bastı adam peşimizi bırakmıyor ya
Tuvalet e gitcem adam gönderiyo yanıma misafirdir yanlız bırakmayın diye geçerlilermiş Ankara’da da 😂😂😂Bizim kuzen’in at sahibi Arkadaşı var burda adam a söyledi çok iyi takip ediyo diye gösterdi bizi amk adam a çifte aldırdım 5/3 5 bin bastı adam peşimizi bırakmıyor ya
Valla hepsini yazmisim en esegi gelsin 😅6. Koşu
3 nolu sürpriz storm favori gibi ganyani 3.40
Bu Koşu büyük sürprizlere açık hazır ol @Calypso13 dost