Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Calypso13 / At Yarışı 6'lı

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,053
2,009
113
Yok Bak kim koşuyor. Kafkasli Ribella Ayabakan Velaciraptor Maynatay ve daha nice Şampiyonlar bunların hepsine Selim Kaya vardı. Alayı bir selim etmez . Bilen bilir eski atcilar. Etse bile Kariyer farkı olur .
Ohooooo oralara girersen 50 tane adam sayarım sana dostum bence kaya sülalesi bana göre bırak jokey adam diğiller adam

ddd8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,401
799
113
Ohooooo oralara girersen 50 tane adam sayarım sana dostum bence kaya sülalesi bana göre bırak jokey adam diğiller adam
Karakter ayrı Kariyer ayrı . İnsanlık ayrı Hayvanlik ayrı . Ben geçmişdeki kariyer dedim. İnsanlık demedim. Zaten banane Selim Kaya insan olmamış sa . 25 senelik kariyeri var . Karataş dan Sulo dan sonra Selim gelir haa birde Fuat Çakar ayrı

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,347
7,908
113
6. Koşu
3 nolu sürpriz storm favori gibi ganyani 3.40
Bu Koşu büyük sürprizlere açık hazır ol @Calypso13 dost

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,053
2,009
113
Bizim kuzen’in at sahibi Arkadaşı var burda adam a söyledi çok iyi takip ediyo diye gösterdi bizi amk adam a çifte aldırdım 5/3 5 bin bastı adam peşimizi bırakmıyor ya
Tuvalet e gitcem adam gönderiyo yanıma misafirdir yanlız bırakmayın diye geçerlilermiş Ankara’da da 😂😂😂