- 12,347
- 7,908
- 113
Başına bekçi koymuşlar resmen kaçmayasın diye 🤣 🤣Tuvalet e gitcem adam gönderiyo yanıma misafirdir yanlız bırakmayın diye geçerlilermiş Ankara’da da 😂😂😂
Başına bekçi koymuşlar resmen kaçmayasın diye 🤣 🤣Tuvalet e gitcem adam gönderiyo yanıma misafirdir yanlız bırakmayın diye geçerlilermiş Ankara’da da 😂😂😂
Tam kemal sunal muhabbetine donmus cidden 😅😅Başına bekçi koymuşlar resmen kaçmayasın diye 🤣 🤣
Başına bekçi koymuşlar resmen kaçmayasın diye 🤣 🤣
Şaka maka adam a 5 bin bastırdık 31 bin aldıTam kemal sunal muhabbetine donmus cidden 😅😅
Heyecan bile yapmadıŞaka maka adam a 5 bin bastırdık 31 bin aldı
At sahibiymiş dedim ya5bin basiyorsa arpasi coktur onun 😂
Bu kadar bilirsen olacağı bu dost. Milletten kacmak icin artik gidin bana şiki baba kasedi bulun ilham gelmiyor gibi bahaneler üretecek Yıldıray dost. 🤣Tam kemal sunal muhabbetine donmus cidden 😅😅
Bayağı arları felan varmış adam 6-7 kişi geziyo peşinde baksanaAt sahibiymiş dedim ya
Hee kacirmisim orasiniAt sahibiymiş dedim ya
Yakinda biz de oyle oluruz pesinde 😂Bu kadar bilirsen olacağı bu dost. Milletten kacmak icin artik gidin bana şiki baba kasedi bulun ilham gelmiyor gibi bahaneler üretecek Yıldıray dost. 🤣
Burdan 3-4 ortaklı at alırız ya sıkıntı yokYakinda biz de oyle oluruz pesinde 😂
Ben koca karı dedikosu bile yaparım 🤣Yakinda biz de oyle oluruz pesinde 😂
Bi o vardı o dönem birde turbokafkaslı atmı dayı Allah askına
Valla en zevkli kumae buymus baskanim. Diğerleri bunun yaninda hiçBurdan 3-4 ortaklı at alırız ya sıkıntı yok
Sakat atlae bendenBen koca karı dedikosu bile yaparım 🤣
Reis arada benden de tüyo alki çok dikkat çekmeyesinValla en zevkli kumae buymus baskanim. Diğerleri bunun yaninda hiç
kafkaslının sahibi o atın ahını alın geverıp gitti kafkaslı gecıldı diye gecen atın sahibinide atıda dovmuslerdı aklıma gelmıyor at sımdı turboda iyi cetin vardı alper kaan ribella vardı varda var yanı kafkaslıya takılma dayıBi o vardı o dönem birde turbo