Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Calypso13 / At Yarışı 6'lı

Croxilex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,217
2,325
113
La isin heyecanindayiz. Beygirler zzevk veriyor insana. Hele bi de geriden geldigi zaman😂
Ya valla iki gundur birisi at yarisi konusu acsin da at yarisi oynayayim diye bekliyorum hem heyecanindan hem de spor bulteni cok kotu. Ne zaman konuyu gorsem kaciriyorum bunda da aynisi oldu. Saglam bisi kazanirsan senin adina sevinirim de kendi adıma uzulcem baya :D

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,053
2,009
113
Ya valla iki gundur birisi at yarisi konusu acsin da at yarisi oynayayim diye bekliyorum hem heyecanindan hem de spor bulteni cok kotu. Ne zaman konuyu gorsem kaciriyorum bunda da aynisi oldu. Saglam bisi kazanirsan senin adina sevinirim de kendi adıma uzulcem baya :D
Tam yerine geldin at yarışı dedin mi beni bulcan dostum 😊

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,815
553
113
bol şanslar yigitbatuhan önde yalniz kalıcak bozucak at yok vedat kaçak atlara iyi bibniyir

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,240
5,409
113
Valla ben hic anlamiyorum yıldıray baskan yapiyor kuponları oynuyoruz. Bu ilk degil adam biliyor 😂😂 aksam kocaeli var ona da oynariz baskan yaparsa

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,815
553
113
yarışı yazıyorum yiğitbatuhan startla beraber liderliği alır virajı 2.5 boy onde döner bariyere yapışır dahada kimse yakalayamaz

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,815
553
113
kazanır çok ciddiyim bu gurubu geçer onu bozucak at yok yarış başlayınca ondan seri bir at olsa kazanamazdı ama yalniz kalıcak önde kati semih olmaz geçemez yiğitbatuhan çok inatçı bir kaizbert temsilcisi

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,815
553
113
eğer ganyan yiğitbatuhan yanarsa içerden büyük ganyan basmislardir