- 23,466
- 9,085
- 113
84.75
TebriklerKatilim bitmistir dostlar. Saat 1de devam edecegiz. Listeci olmak isteyen var midir?
Ben burdayim ama o topa girmem sikintili isler on.ar.ne zaman liste muhabbeti acilsa kavga cikiyor birileri ban yiyor awkKatilim bitmistir dostlar. Saat 1de devam edecegiz. Listeci olmak isteyen var midir?
Hahahaha sart belli. Son kupon alba berlin msci bitimine kadar olan arkadaslar alinacak. Sonradan gelenler kusura bakmasin diger arkadaslara haksizlik olurBen burdayim ama o topa girmem sikintili isler on.ar.ne zaman liste muhabbeti acilsa kavga cikiyor birileri ban yiyor awk
Bence sen dost sen iyi bir insansınBen burdayim ama o topa girmem sikintili isler on.ar.ne zaman liste muhabbeti acilsa kavga cikiyor birileri ban yiyor awk
Tebrikler reisKatilim bitmistir dostlar. Saat 1de devam edecegiz. Listeci olmak isteyen var midir?
Olsun bro kim ne yazdi kac tane yazdi kac kisiye odul var falan filan o isler cidden sikinti.hatta au sadece LISTECI kelimesi bile saatli bomba gibi gorunce kaciyorumHahahaha sart belli. Son kupon alba berlin msci bitimine kadar olan arkadaslar alinacak. Sonradan gelenler kusura bakmasin diger arkadaslara haksizlik olur
Benim kellem vucuduma fazlalik deil valla bro ban yemek istemem.ayrica burda ayarsiz cahil insan cok gecende benzeri konuda karima cocuguma dogmamis cocuguma kufur etti kahpenin biri o yuzden bulasmam.ama bana deseydiki kardes bak en cok aktif olanlardan 4 kisi secelim 500er atayim dese onu dmden hallederdim buraya liste atmak falan aman ha bana uzak olsun.sonra sabaha kadar kavga eder milletBence sen dost sen iyi bir insansın
Yok artık karaktersiz çok dost sende haklısınBenim kellem vucuduma fazlalik deil valla bro ban yemek istemem.ayrica burda ayarsiz cahil insan cok gecende benzeri konuda karima cocuguma dogmamis cocuguma kufur etti kahpenin biri o yuzden bulasmam.ama bana deseydiki kardes bak en cok aktif olanlardan 4 kisi secelim 500er atayim dese onu dmden hallederdim buraya liste atmak falan aman ha bana uzak olsun.sonra sabaha kadar kavga eder millet
Kendi kelleni kendin almissin 😁Marin
Muro
Aqua
Pogba
Hayatkumar
Keskin
Abuzer
Elmaradon
kardeş bir rolde 5-6 kişi varsa alırsın hepsini çok sıkmazsın kalabalık roll olur ona göre hareket edersin sorun çıkmaz bazı gençler rolde 5-6 kişi olsa bile 2-3 kişi yle devam etmek istiyorlar kavga oradan çıkıyorBenim kellem vucuduma fazlalik deil valla bro ban yemek istemem.ayrica burda ayarsiz cahil insan cok gecende benzeri konuda karima cocuguma dogmamis cocuguma kufur etti kahpenin biri o yuzden bulasmam.ama bana deseydiki kardes bak en cok aktif olanlardan 4 kisi secelim 500er atayim dese onu dmden hallederdim buraya liste atmak falan aman ha bana uzak olsun.sonra sabaha kadar kavga eder millet