- 9,702
- 2,248
- 113
bol şansSondam bir onceki adim
bol şansSondam bir onceki adim
Bol sans.buyuk risk almissinSondam bir onceki adim
Bol şans dostSondam bir onceki adim
Ev aşırı favori 3 gol atarına 1.45 verıyorBol sans.buyuk risk almissin
Bnde maci ariyorum canlida.mac 1deymisSondam bir onceki adim
tabii ki haksızlık olur bunu roll sahibi kendi vicdanına göre değerlendirip hareket etmek zorundadır ama baştan kuralları koyarsa dediği gibi liste artık bu isteyen takip eder istemeyen takip etmez derse o zaman ben takip edersem benim keyfime kalmış sen takip etmezsen senin keyfine kalmış yeterki önceden söylenmiş olsunO zaman 2.soru geliyor bro sana.simdi sen listeyo yaptin ben bakdim ben listede varim burda takip etmek yerine gittim youtubde takildim sabaha kadarda ara ara kontrol ettim ama pogba ark sabaha kdr takip etti 2mizde ayni muameleyi gorcez kazanirsak.bu haksizlik olmazmi?ben seni anlamaya calisiyorum istersen herkese 1er k at banane 😁
Zaten su ana kadar listedekiler emek verdi. Isteyen uyuyabilir isteyen takip edebilir de dedim. Size kalmis tamamen. Totemlemek ya da youtubeda takilmak size arti eksi yazmiyor. Zaten yeterli emegi verdiginizi dusunuyorum kafiO zaman 2.soru geliyor bro sana.simdi sen listeyo yaptin ben bakdim ben listede varim burda takip etmek yerine gittim youtubde takildim sabaha kadarda ara ara kontrol ettim ama pogba ark sabaha kdr takip etti 2mizde ayni muameleyi gorcez kazanirsak.bu haksizlik olmazmi?ben seni anlamaya calisiyorum istersen herkese 1er k at banane 😁
Aynen soyledim zaten. Isteyen uyusun isteyen takip etsintabii ki haksızlık olur bunu roll sahibi kendi vicdanına göre değerlendirip hareket etmek zorundadır ama baştan kuralları koyarsa dediği gibi liste artık bu isteyen takip eder istemeyen takip etmez derse o zaman ben takip edersem benim keyfime kalmış sen takip etmezsen senin keyfine kalmış yeterki önceden söylenmiş olsun
Sag olasin hocamBen ne olacam. O zaman lokumumla cicegimi geri verin 🤣
İyi geceler iyi roller dost.
Ekli dosyayı görüntüle 544748
Ben burdayim broZaten su ana kadar listedekiler emek verdi. Isteyen uyuyabilir isteyen takip edebilir de dedim. Size kalmis tamamen. Totemlemek ya da youtubeda takilmak size arti eksi yazmiyor. Zaten yeterli emegi verdiginizi dusunuyorum kafi
Aynen venezuela takimina iddiasi olmamasina ragmen ilkyari 2 tane atar diye dusunuyoeumEv aşırı favori 3 gol atarına 1.45 verıyor
Bol şans dostSondam bir onceki adim
Bol şanslarSondam bir onceki adim
Mantıklı dost gelme ihtimali yüksekAynen venezuela takimina iddiasi olmamasina ragmen ilkyari 2 tane atar diye dusunuyoeum