- 88,621
- 48,131
- 113
Bro kupon bayağı büyük olmuş acilma bu kdr bnceSon buny aldim dostlar. Ne diyorsunuz
Bro kupon bayağı büyük olmuş acilma bu kdr bnceSon buny aldim dostlar. Ne diyorsunuz
Abi diger turlu parca parca abd gunay afrika ingiltere yapiyorum. Tek atayim dddimBro kupon bayağı büyük olmuş acilma bu kdr bnce
Direkt kupon olarak yazsana dost sana zahmrt. Kafam karıştı1,2,4,5,8,9,10,11 burasi
Phileda 2 devirli 6li var paran varsa ufak bı kuponda oraya yap 2m ikramiye çıkar 6lida Afrika devretti Fransa'da büyük ihtimal devrederAbi diger turlu parca parca abd gunay afrika ingiltere yapiyorum. Tek atayim dddim
Gordum agabey orasi sende brkliyorum senden 😅 guney afrika 4luden aldim 1 küsürPhileda 2 devirli 6li var paran varsa ufak bı kuponda oraya yap 2m ikramiye çıkar 6lida Afrika devretti Fransa'da büyük ihtimal devreder
Heh tamam burada analasilir @darkness1,2,4,5,8,9,10,11 1,4,5,6,7,10,12. 1, 1,,,3,6,7,8,10,11,12,13,14
Nasıl bilmişler la fransayi 13. At 14. At geldi hiç favori yok 2. Bile 1 tane geldi adamlar onu bulmuşlar helal olsunPhileda 2 devirli 6li var paran varsa ufak bı kuponda oraya yap 2m ikramiye çıkar 6lida Afrika devretti Fransa'da büyük ihtimal devreder
Heh tamam burada analasilir @darkness
Bro bn ordan pekl anlamam hiç at inceleme şansım yok ama Indiana yarışlarını inceleyebiliyirsun.tek bulup yazarım tahminimi gerisini kendin oynarsınGordum agabey orasi sende brkliyorum senden 😅 guney afrika 4luden aldim 1 küsür
Yok ya diger kupin var nasil olsaBütçen varsa tabela ayagina1,7,10 yaz
Ilk ayaktan yattim oradaNasıl bilmişler la fransayi 13. At 14. At geldi hiç favori yok 2. Bile 1 tane geldi adamlar onu bulmuşlar helal olsun