- 38,702
- 20,190
- 113
Bol şanslar dostumO yuxden boyle bir sey yaptim da bakalim agabey
Bol şanslar dostumO yuxden boyle bir sey yaptim da bakalim agabey
Buraya 2 5 yazmisdim sadece 2nin jokeyine çok sövdum atta güç varmış mal gibi bekledi geri zekalı başla kaybetti yarışı madem gücün var erken atağa ciksana.umarim 5de kalmamO yuxden boyle bir sey yaptim da bakalim agabey
Aynen 20metre daha olsa alacakti. Neyi beklediyseBuraya 2 5 yazmisdim sadece 2nin jokeyine çok sövdum atta güç varmış mal gibi bekledi geri zekalı başla kaybetti yarışı madem gücün var erken atağa ciksana.umarim 5de kalmam
Kocaeli'de burda 1 gelmesin dier atların gelsinAynen 20metre daha olsa alacakti. Neyi beklediyse
5’li yi ne yapcan 6’lı varken daha iyi oldu böyleValla 5li yatti ama bu daha iyinoldu abiler @Hayat1kumar @Yildiraygs87
Ortak at vardi da boyle daha iyi oldu. Son ayak bir suru at var yatmayiz ins5’li yi ne yapcan 6’lı varken daha iyi oldu böyle
Boskoy 5liyi yahu 6li 5linin en az 5 kati 10 kati oderValla 5li yatti ama bu daha iyinoldu abiler @Hayat1kumar @Yildiraygs87
Aynen abi bakalim ya bi yerde patlasa guzel olacakYabancida 5 gelmia 2 gelse cok daha iyiydi ama buda iyidir.ama senin tek sakat olmus o geldimi islem tmm
Suan hic fena deil bnce daha favori yok burda 1 cok favoriydiAynen abi bakalim ya bi yerde patlasa guzel olacak
Son ayak favori gelmezse temiz 5 okur gelen atina gore 20kya kadr yolu var.bayagida atin var son ayakda 3. 4, at gelse 10k okurAynen abi bakalim ya bi yerde patlasa guzel olacak
Hadi ins agabeySon ayak favori gelmezse temiz 5 okur gelen atina gore 20kya kadr yolu var.bayagida atin var son ayakda 3. 4, at gelse 10k okur
1 gelirse en az 20k okur 11 gelirse en az 15k okur dierlerinden favori gelmezse ortalama 5k verirHadi ins agabey
Favori ile 3,5 gösteriyo en kötüHadi ins agabey
Bugun o yetmez baskanim. Bugun daha fazlasi lazim. Zaten 2bin harcadim butun kuponlaraFavori ile 3,5 gösteriyo en kötü
Olum en kötü diyoruz alıcağın paraBugun o yetmez baskanim. Bugun daha fazlasi lazim. Zaten 2bin harcadim butun kuponlara