Son buny aldim dostlar. Ne diyorsunuzHipodrom.com
Yepyeni bir dönem başlıyor... Güçlü istatistikleri, zengin yazar kadrosu ve kullanımı kolay arayüzü ile, at yarışı burada oynanır!www.hipodrom.com
Valla boyle aldim ufak da bi misli alacam persionaEdizbaris en sağlam tek günün ilk ayakta persion Prince içinden tek geçiyor
Yaniltmum seni persion Prince kılo uygun gurup uygun önde rahat kalıcak şartlar ondaValla boyle aldim ufak da bi misli alacam persiona
Ağa taktın sen o ata da kırılma bana,ben kendi fikrimi söyleyeyim 7 yaşına gelmiş bir attan 3 yarış üst üste kazanmasını beklemek biraz zor yani,ben speed Hanner zorlanmaz kazanır diyorum sana kılıç çekiyorum hadi bakalım 🙂Edizbaris en sağlam tek günün ilk ayakta persion Prince içinden tek geçiyor
bakalım gorucezAğa taktın sen o ata da kırılma bana,ben kendi fikrimi söyleyeyim 7 yaşına gelmiş bir attan 3 yarış üst üste kazanmasını beklemek biraz zor yani,ben speed Hanner zorlanmaz kazanır diyorum sana kılıç çekiyorum hadi bakalım 🙂
Tebrikler adam söyleye söyleye getirdi atıNe oldu dostum burda yıllarin aktilicisi var
Cikar bi kupon yapalim dost 😅Kafa tek 4 ayak 1 tek diğer 4 ayağı doldur 1000 TL yapmaz
Para yok bro bakmadım bulteneVar mi tahmin agabey
5li yapalim bitaneSenin kupon güzeldi 4 ayak 1 gelir diğer 4 ayak sakat bakınıyorum